Головна » 2011 » Січень » 4 » Шановні читачі газети «Ружинська земля»!
12:23
Шановні читачі газети «Ружинська земля»!
Ось і минув ще один рік нашого спілкування, нашого життя. Всі ми стали на рік старшими і мудрішими. Саме так, бо, на мою думку, 2010-й рік був для нас непростим.
У минулому році читачі отримали 58 номерів газети. Протягом року на шпальтах районки публікувались різноманітні матеріали. Проте, увесь рік бух характерний тим, що розпочинали його і закінчували виборчими матеріалами. На початку року ми обирали Президента, а уже наприкінці – депутатів місцевих органів самоврядування. Саме тому частина номерів газети була присвячена виборам. Разом з тим, колектив редакції не нав’язував своєї думки читачам, на шпальтах районки були представлені позиції як кандидатів у Президенти на початку року, так і позиції кандидатів у депутати у місцеві органи влади восени. Усі, хто звертався, мали змогу без обмеження ви-світлити власну точку зору.
Окрім того, колектив редакції постійно працював над вдосконаленням художнього оформлення газети та над її наповнюваністю цікавими матеріалами. Намагались ви-світлювати події з усіх куточків району. Працівники редакції постійно перебувають у творчому пошуку. Впроваджуються нові технології у випуску газети, застосовуються нові підходи до збору інформації та підготовки якісних матеріалів. Плідна праця колективу не залишилась не поміченою читачами. Тираж газети протягом року був стабільним і найбільшим за останні десять років. Приємно відзначити, що газета «Ружинська земля» нагороджена Дипломом щорічного обласного творчого конкурсу серед районних і міськрайонних друкованих ЗМІ.
Маючи вагомі надбання, колектив не зупиняється на досягнутому. Постійно проводимо різноманітні конкурси серед читачів районки. Активно долучились передплатники до фотоконкурсу. І досі надходять листи з цікавими фотографіями. Звертаються також мешканці району і з проблемами, у вирішення яких втручається ра-йонка.
Дехто нас хвалив, дехто критикував. З чимось читачі погоджувались, з чимось ні. Однак, усі були щирі. Ми вдячні Вам за теплі і щирі слова, за конструктивну критику, яку враховуємо у подальшій роботі. Приємно відчувати, що наша робота не залишається непоміченою та знаходить відгук у серцях читачів. Адже саме для Вас, шановні наші передплатники, ми невпинно працюємо, часто недосипаючи ночей.
Дякуємо за вірність «Ружинській землі», за підтримку і співпрацю. Маємо надію, що таке плідне співробітництво триватиме й надалі.
Не можна обійти стороною праці листонош – тих людей, які доставляють новини до наших читачів, допомагають під час передплатної кампанії. Свідченням їхньої праці є цьогорічний тираж. У новому 2011 році районну газету отримуватимуть майже 3700 мешканців Ружинщини. Це найвищий тираж протягом останніх одинадцяти років.
Разом із здобутками, маємо і проблеми. Зростає вартість паперу, що у видатках редакції займає вагому частку. Та попри негаразди районка виходитиме, як і раніше, інформуючи Вас, шановні читачі про життя району.
Досягнення й проблеми нашого району були і будуть завжди на наших сторінках. Ми віримо, що разом ми змінимо життя на краще. Сподіваємося на порозуміння і в майбутньому.
Тож нехай рік новий буде щедрим на добро, злагоду, взаєморозуміння й повагу. Нехай у кожну домівку линуть тільки хороші новини. З Новим Роком та Різдвом Христовим! Веселих свят!

З повагою
Редактор Василь Кащук



Переглядів: 1007 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100