Головна » 2011 » Березень » 11 » Щасливі ті, хто прирівняти готові любов до мудрості
10:02
Щасливі ті, хто прирівняти готові любов до мудрості
У Бистріївському сільському клубі відбувся святковий концерт з нагоди Дня закоханих. На вечорі звучали легенди про походження цього свята, підкреслювалось те, що кохання є рушійною силою в усіх починаннях.
Ведучими вечора були Роман Добрянський та Ірина Мазу-
ренко. Любити людину – це велике щастя і відповідальність, бажання принести коханим мить радості. Щасливі ті, які прирівняти готові любов до мудрості і мудрість до любові. Гарними піснями привітали Галина Дембрівська, Віталій Іщук, Оля Сладкевич, Анастасія Степаненко, Андрій Коваль, Валерій Гнатишин.
Учасники свята Віктор Кордиш, Віта Дембрівська та Богдан Вовк показали своє акторську майстерність у сценці за твором І.Карпенка-Карого «Кайдашева сім’я». Також дівчата виконали сучасний танець.
Найщиріші привітання і побажання дарували ведучі вечора, адже день Святого Валентина – прекрасна нагода для несміливих і сором’язливих відкрити серце. І в цей день здійснюються найпотаємніші мрії всіх закоханих.
На завершення концерту Богдан Вовк виконав пісню М.Гнатюка «Хай завжди радість буде з вами».
Учасникам концерту подякував сільський голова В.М.Добрянський, привітав зі святом, побажав здоров’я, щастя, щоб кохали і були коханими.

Працівники культури с.Бистріївка


Переглядів: 658 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100