Головна » 2011 » Січень » 4 » «Щоб були ми всі здорові, завжди в мирі і любові…»
11:12
«Щоб були ми всі здорові, завжди в мирі і любові…»
Щорічно гостем на день Святого Миколая у Немиринецькій ЗОШ І-ІІІ ст. є народний депутат України П.І.Жебрівський або його дружина В.П.Жебрівська. Цього року вони теж не залишили школу без уваги і подарунків. Від їхнього імені в школу завітала помічник народного депутата Т.О.Романовська. Вона обдарувала кожну дитину солодким подарунком і теплим словом.
В знак подяки за подарунки учні початкових класів показали виступ, в якому оспівувалась добродійність святого Миколая. Адже Миколай приносив одним чобітки, шапочки, новенькі саночки, а іншим – різочку.
Вчитель-класовод Г.О.Кулибаба повідала легенду про те, звідки пішов звичай відзначати свято Святого Миколая. «Жив колись давно на світі десь у Азії юнак, роздавав дарунки дітям той багатий одинак. Бідним дітям у потребі дарувати він любив. Аж Господь Вседобрий в небі Миколая полюбив».
Всім присутнім учні початкових класів подарували вірші. Ними вони возвеличували і прославляли святого Миколая, на якого з нетерпінням всі чекають. Під час свята прозвучали пісні «Ой хто, хто Миколая любить», «Біла річка, біле поле», «Сніжинки».
Учениця Діана Петрова звернулася до ікони Святого Миколая з молитвою.
«На колінцях я молюся: всі гріхи мені прости, від лихого захисти…Щоб були ми всі здорові, завжди в мирі і любові»
На завершення свята до присутніх ще раз звернулася Т.О.Романовська. Вона привітала всіх присутніх з наближаючими святами Нового року і Різдва, побажала всього найкращого і отримувати від Святого Миколая лише гарні подарунки і ніколи не одержувати різочки.
Наталія ГУРАЛЬЧУК,
вчитель початкових класів


Переглядів: 651 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100