Головна » 2015 » Червень » 11 » Сільські трудівники заготовляють корми
11:09
Сільські трудівники заготовляють корми

Швидко промайнула весна, і наступило тепле літо. Це пора високих надоїв молока та заготівлі соковитих високопоживних кормів на зиму для тваринництва. Безумовно, корми заготовляють ті господарства, які зуміли зберегти тваринницьку галузь. Це СВК «Ружинський», СФГ ім. Мічуріна, СФГ «Україна», Бистрицька філія ТОВ СП «НІБУЛОН», ДП «Рогачівське», ПП «Моя Надія» та інші. 


До речі, в даний час на заготівлі кормів працює високо-продуктивна техніка. Ніхто з вилами і граблями не ходить по полях і вручну не перекидає скошені вали. Так, станом на 8 червня у Бистрицькій філії ТОВ СП «НІБУЛОН», за оперативними даними управління агропромислового розвитку РДА, уже заготовлено 450 тонн сіна, В СВК «Ружинський» – 300 тонн і 1000 тонн сінажу, СФГ «Україна – 110 тонн сіна. На зелений корм скошено природних і сіяних трав в СВК «Ружинський» на площі 1260 гектарів, СФГ ім. Мічуріна – 435 га. ПСП «Батьківщина» – м 261 га, СФГ «Україна» – 260 га, ДП «Рогачівське» – 210 га. На полях працює як вітчизняна, так і техніка зарубіжного виробництва. Сільські трудівники опановують сучасну техніку, впроваджують у виробництво сучасні технології і на орендованих полях вирощують високі врожаї. За нинішніх складних умов, агропромисловий комплекс нашої країни дає найвищу віддачу і витягує свою державу з економічної кризи. Це заслуга всіх працівників сільського гоподарства, також  сільських трудівників нашого району. У нас найнижча у світі дотація для сільських трударів. Але люди  працюють і не тільки виживають, але й допомагають іншим галузям народного господарства.
Добре працюють на заготівлі кормів в СВК «Ружинський» Олександр Пилипенко, Юрій Басараб, Василь Яремчук, Віталій Гаврилюк, Василь  Цехмейструк, Анатолій Соболь, Олег Руденко, Віктор Пахолюк і багато інших. В СФГ «Україна» – Андрій Коломієць, Андрій Мацюк, Олександр Кравченко, Андрій Паламарчук, Сергій Оселедько, Віктор Дишкант і інші – всі працюють задля того, аби  взимку тваринницька галузь була забезпечена високопоживними кормами.
Василь КОПАЧ

 

Переглядів: 3036 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100