Головна » 2011 » Грудень » 1 » Спасибі Вам, друзі, за теплі вітання та концерт
13:03
Спасибі Вам, друзі, за теплі вітання та концерт

У цьому році урочистості з нагоди Дня працівників сільського господарства, що відбулися в районному будинку культури, були неординарними, адже до нас приїхали гості з Червоноармійського району.



З вітальним словом звернувся до  присутніх голова  райдержадміністрації В.С.Бондарчук, який детально поінформував про результати роботи працівників сільського господарства протягом року. По завершенню виступу до хліборобів Ружинщини звернувся голова Червоноармійської райдержадміністрації С.Й.Карпінський. По тому були вручені короваї головам обох райдержадміністрацій. На святі також виступили із щонайкращими привітаннями і побажаннями працівникам сільського господарства і отримали запашні короваї голова районної ради Б.О.Ходаківський, представник головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації О.М.Власенко та перший заступник голови Ружинської райдержадміністрації, начальник управління агропромислового розвитку П.І.Пилипчук. Від головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації нагороди вручив О.М.Власенко. Оголошення про спільне розпорядження озвучив керівник апарату райдержадміністрації О.І.Сорокопуд. Нагороди вручили В.С.Бондарчук та Б.О.Ходаківський.



Мешканці та гості району насолодились прекрасним концертом працівників культури Червоноармійського району, які на запрошення голови райдержадміністрації В.С.Бондарчука прибули на святкування Дня працівників сільського господарства в Ружин. Слід зазначити, що культпрацівники з Червоноармійська приємно порадували наших глядачів своїм самобутнім поліським виконанням пісень і танців, за що ружинці тепло зустрічали їх і протягом двогодинного концерту супроводжували кожен виступ бурхливими оплесками. Наші глядачі із задоволенням сприйняли колоритну мелодику цього краю, ці неповторні і нові для нас голоси, які щедро дарували ружинцям гості.
Ружинська делегація відвідала Червоноармійськ
Наступного дня з нагоди урочистостей, присвячених Дню працівників сільського господарства, ружинська делегація, яку очолив голова районної ради Б.О.Ходаківський, побувала в Червоноармійську. До складу делегації увійшли перший заступник голови райдержадміністрації, начальник управління агропромислового розвитку П.І.Пилипчук, заступник голови райдержадміністрації І.І.Семенчук, редактор районної газети В.А.Кащук, керівник апарату райдержадміністрації А.М.Марущак, керуючий справами районної ради М.Б.Ярошевський. Нашу культуру представляв народний самодіяльний ансамбль «Щербів», про творчий доробок якого схвально відгукнулися жителі Червоноармійського району. Представники нашого району вручили червоноармійським друзям ружинські короваї. Тепер такі зустрічі будуть регулярними і не тільки на культурному рівні, але й у виробничій сфері.
Нагороджені посадові особи
Під час відзначення Дня працівників сільського господарства на урочистих зборах в Житомирському обласному музично-драматичному театрі ім. Кочерги за успіхи в роботі нагороджені посадові особи з Ружинського району: Відзнакою Міністерства аграрної політики і продовольства України «Знак пошани» - голова Ружинської районної державної адміністрації Володимир Сергійович Бондарчук.
Почесними грамотами обласної державної адміністрації перший заступник голови райдержадміністрації, начальник управління агропромислового розвитку Петро Іванович Пилипчук та керівник ПП «Ташір» Ружинського району Камо Сандроєвич Думікян.
Василь КОПАЧ

Переглядів: 1282 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100