Головна » 2011 » Квітень » 18 » Спільно облаштовують село
10:44
Спільно облаштовують село
Дві сотні молоденьких ялинок висадили ягнятинці біля пам’ятника загиблим односельчанам та на сільському кладовищі з ініціативи сільського голови В.А.Тимошенка. І це лише початок доброї справи. Як зазначив Володимир Анатолійович, на пагорбі біля кладовища буде висаджено ще більше тисячі деревцят, які утворять напис «Ягнятин». Крім того, ще заплановано висадити близько 900 берізок на території села. Усі ці роботи виконуються спільно з учнями місцевої школи.

І не тільки на території села допомагають школярі. Власними силами біля місцевої школи спорудили теплицю, де вирощуватимуть розсаду овочів та квітів для потреб учнів. Як зазначила директор навчального закладу С.І.Колісник, опікується усім господарством, зокрема теплицею та ділянками, завгосп школи Тетяна Михайлівна Романюк, якій постійно допомагають учні. Уже висаджені фруктові дерева у шкільному саду, пагони самшиту, який у наступному році ростиме у центрі села, оброблені проти шкідників кущі смородини.

Разом з тим, на цвинтарі споруджується нова меморіальна стела. Уже придбані необхідні будівельні матеріали та виконуються будівельні роботи. Кошти для спорудження частково зібрані жителями села.

Василь КАЩУК


Переглядів: 679 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100