Головна » 2011 » Квітень » 21 » Спортсмени вшанували пам’ять воїнів
12:49
Спортсмени вшанували пам’ять воїнів
У Бистріївці проведено футбольний турнір, присвячений славним землякам – Героям Радянського Союзу Андрію Микитовичу Кирилюку та Леоніду Івановичу Рибачківському. Захід проведено з ініціативи Володимира Анатолійовича Зозулі, уродженця Бистріївки, депутата районної ради від партії Віталя Кличка «УДАР».

До оргкомітету ввійшли сільський голова Василь Миколайович Добрянський, директор школи Сергій Петрович Гнатюк. Було організовано суботник з прибирання території, вивезено чотири вози сміття та гілок від очистки дерев. Велику допомогу в наведенні порядку надали учні школи. Добре підготували футбольне поле до змагань.
На змагання прибуло дев’ять команд. Головний суддя змагань – Юрій Петрович Ратушний. До учасників та вболівальників звернувся голова оргкомітету Володимир Анатолійович Зозуля, який і сам в минулому спортсмен: неодноразовий чемпіон району та області з лижних гонок, учасник футбольних баталій. Перед футболістами виступив сільський голова, а також учні місцевої школи, які розповіли присутнім про Героїв – земляків, їх бо-йовий шлях. Кращі учні школи поклали квіти до Обеліску.
До присутніх звернувся гість із Києва – футболіст, заслужений майстер спорту, капітан «Динамо» (Київ) та збірної України, п’ятиразовий чемпіон країни, тренер юнацької збірної країни Олександр Борисович Головко. Він побажав усім міцного здоров’я, учасникам – чесної спортивної гри, удачі і зробив перший удар по м’ячу.
І так футбольний літній сезон 2011 року відкрито.
Першими на поле вийшли місцеві футболісти та їх суперники із с. Вчорайшого. Господарі перемогли і вийшли в наступний тур. Сенсаційно закінчилась друга зустріч. Багаторазовий чемпіон району, володар, багатьох кубків ружинський «Ветеран» програв команді зі Сквири і вибув з боротьби за почесний приз. Напружено пройшла зустріч оновленого ружинського «Медика» під керівництвом Володимира Івановича Рябоненка з футболістами з Погребищ. Долю зустрічі вирішили 11-метрові, які краще виконали футболісти «Поділля».
Футболісти з Чорнорудки перемогли березянських спортсменів і вийшли до півфіналу.
І ще одна команда з Ружина «Юність» зазнала поразки від господарів поля за серією 11-метрових і припинила боротьбу за кубок.
Драматично пройшов перший півфінал: Сквира – Бистріївка. Основний час – нічия 1:1. Чергова серія 11-метрових – знову нічия. І лише в другій серії Бистріївські футболісти забивають на один м’яч більше і виходять до фіналу.
В другому півфіналі команда Погребищ поступилась Чорнорудським футболістам і зайняла третє місце.
Фінальна гра між місцевим «Колосом» та «Олімпом» з Чорнорудки проходила в напруженій, чесній, коректній спортивній боротьбі. Футболісти «Олімпу» забили два м’ячі супернику і здобули почесний кубок.
Оргкомітет визначив кращих гравців турніру. Так, приз кращого воротаря вручено Андрію Тарнавському з Бистріївки, кращим захисником визнано Олега Радкевича з Чорнорудського «Олімпу», а кращим нападником – Миколу Вербу з «Колоса».
Всі призери нагороджені грамотами, а учасники – дипломами.
Головний суддя змагань Юрій Ратушний подякував господарям, зокрема Володимиру Анатолійовичу Зозулі за проведену величезну роботу з підготовки та проведення змагань, за фінансування заходу. Від команди переможців виступив капітан «Олі-мпу» Олег Радкевич. Він також від імені команди подякував за гостинність і теплий прийом.
Леонід МАСЛЮК

Переглядів: 796 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100