Головна » 2010 » Грудень » 16 » Сумлінний, відповідальний, дисциплінований
10:17
Сумлінний, відповідальний, дисциплінований
Старший дільничний інспектор міліції Ру-жинського РВ УМВС України в Житомирській області майор міліції Микола Степанович Матвійчук народився і виріс у сім’ї правоохоронців. Батько Степан Миколайович та старший брат Олександр тривалий час працювали в органах внутрішніх справ на різних посадах місцевого райвідділу міліції. 

З дитячих років хлопцеві була до вподоби нелегка міліцейська робота, а тому з вибором професії не вагався і розпочав службу ще 1997 року курсантом, після вступу до Івано-Франківського училища міліції. Після його закінчення у 2000 р. за направленням почав працювати дільничним інспектором міліції відділу ДІМ Ружинського РВ, з перших днів служби зарекомендував себе як сумлінний, відповідальний, старанний та дисциплінований працівник.
Вже як досвідчений працівник був призначений в 2005 році на посаду старшого дільничного інспектора міліції, на якій працює і нині. За період роботи Микола Степанович надав допомогу в навчанні більше десяти молодим працівникам райвідділу. Авторитетом і повагою користується не лише серед особового складу, про що свідчить неодноразове заохочення від керівництва, а й серед п’ятитисячного населення адміністративної дільниці, яку обслуговує М.С.Матвійчук. До складу дільниці входить вісім населених пунктів району. Більшість сіл дільниці межують із населеними пунктами Вінницької області, що в свою чергу ускладнює роботу, однак М.С.Матвійчук вживає всіх необхідних заходів щодо вдосконалення й покращення стану на адміністративній дільниці, надає необхідну допомогу населенню в межах своїх повноважень.

За зразкове і сумлі-нне виконання покладених на нього обов’язків Наказом №575 о/с від 17.12.2008 року був нагороджений медаллю Міністерства Внутрішніх Справ України «За десять років сумлінної служби», Відзнакою Управління Міністерства Внутрішніх Справ України в Житомирській області «За відзнаку в службі ІІ-го ступеня» Наказом №249 о/с від 15.06.2009 року. Міжнародною громадською організацією «Спілка ге- нералів Органів Внутрішніх Справ України» Наказом №22 від 20.01.2010 року «За вірність присязі ІІІ-го ступеня».
Неодноразово заохочувався керівництвом райвідділу, райдержадміністрацією та органами самоврядування.

Ігор ГІЖА,
в. о. заступника начальника РВ УМВС з кадрового забезпечення капітан міліції
Переглядів: 810 | Додав: kulunka | Рейтинг: 3.3/12
Всього коментарів: 1
1 Kolega  
0
Я знаю цього легіня ще з тих часів, коли він був звичайним лейтинантом. А тепер от бачте уже майор. Молодець!

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100