Головна » 2010 » Грудень » 24 » Святий Миколай завітав до Княжиків
09:24
Святий Миколай завітав до Княжиків
Свято до дня святого Миколая відбулося нещодавно в приміщені Княжицької школи. Святкування розпочалося з привітальних пісень вокальної групи жінок із Сахнів та Княжиків за участю Анжели Білоус (завідуючої Княжицького дитячого садка) під музичним супроводом художнього керівника Леоніда Ратинського.
Вихованці дитячого садочка під супроводом Галини Патлайчук (вихователя дитячого садка) розповідали вірші, присвячені Миколаю. Учні молодших класів під керівництвом Наталії Боровець (директора школи) та за участі Олени Садової (вчителя третього класу) провели костюмовану інсценізацію до казки «Ніч святого Миколая».

З великим нетерпінням чекають 19 грудня всі діти. Напередодні свята Миколая діти пишуть до нього листи зі своїми побажаннями і вкидають їх у поштову скриньку або кладуть за вікно і моляться до нього, просячи передусім здоров’я собі та своїм рідним. У день перед святом згадують всі свої добрі і злі вчинки, зважують чого більше. Чи буде подарунок, а чи, можливо, різка? Бо чемні діточки обов’язково знайдуть під подушкою подарунок, а неслухняні – прутик. Ця різочка є своєрідним попередженням дитині, що час задуматися над своєю поведінкою і випра- витися.

На завершення свята присутніх привітали голова РДА Володимир Бондарчук, голова районної ради Борис Ходаківський, заступник голови РДА Наталія Петрик, керуючий відділенням №2 Агроцеху №3 ДП «Ілліч Агро Умань» Борис Патлайчук та священик Віктор Рубльовський. Дід Мороз (депутат районної ради Микола Файдун) привітав та разом з головами райдержадміністрації та районної ради подарували дітям солодкі подаруночки та м’які іграшки. М.І.Файдун подякував співочому гурту за чудове виконання пісень та вручив привітальні листівки зі святом.

Юлія МАКОВЧУК


Переглядів: 1071 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 3
3 Kolega  
0
Про заряд енергії це - дуже влучно сказано. Знаю це не з чуток, а маю свій маленький і гарненький генератор.

2 Хельга  
0
А коли з ними поспілкуєшся, то взагалі такий шалений заряд позитивної енергії отримуєш, що й справді все стає навколо радісним up holiday

1 kulunka  
0
Такі дітки гарнесенькі!!!! От пдивишся на них, і, здається, що не все в світі так погано)))))) Маленькі позитифффчики)))))

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100