Головна » 2011 » Вересень » 8 » Свято Знань у Березянській школі
13:44
Свято Знань у Березянській школі
Закінчилося ще одне сповнене веселощів і радості літо. Якби не впертий календар, то ми б і не повірили в це, адже на деревах ще така свіжа зелень, а небо таке пронизливо синє. 1 вересня у країну Школярію, де кожна хвилина сповнена неповторними подіями, повертаються діти.

Ведучі, восьмикласниці
Катерина Гнатюк і Наталія Оленчук, щиро привітали всіх присутніх зі святом і зауважили, що для першокласників сьогодні відкриється перша сторінка книги Знань.
Учні 11 класу під оплески присутніх завели на святкову лінійку першокласників.
Право підняти Державний Прапор України було надано кращим учням школи: учениці 6 класу Анастасії Жураківській та учневі 8 класу Дмитру Якимчуку.
Наші україночки – учениці 5 класу Євгенія Житомирська та Катерина Харченко привітали присутніх та посипали учнів і вчителів пшеницею, щоб зерно знань колоссям проросло, а також вручили коровай директору школи А.А.Білявському
Зі словами привітання до всіх учнів, вчителів та гостей звернувся директор школи А.А.Білявський, який у своєму виступі висловив подяку батькам, керівникам підприємств села за надану посильну допомогу під час проведення ремонту школи. Директор зачитав наказ про прийом дітей до 1 класу, побажав їм міцного здоров’я, терпіння та гарних успіхів у навчанні. Звернувся з настановними словами до учнів 11 класу. Перед присутніми виступив редактор газети «Ружинська земля» В.А.Кащук, який закликав продовжувати славні спортивні та культурні традиції навчального закладу. Представник ТОВ СП «НІБУЛОН» І.В.Сорока також привітав всіх присутніх зі святом знань і подарував школі футбольні м’ячі. Не залишили першокласників без подарунків і представники фірми ММТС АГРО.
«Закінчу школу на відмінно,
Піду вчитись в інститут,
Буду з папкою ходити,
У селі діла вершити», –пообіцяли наймо-лодші учні–першокласники.
До першокласників з напутніми словами звернулася мама Світлана Гразон:
«Ви йдете назустріч сонцю і мріям,
Вас чекають казки всі дива.
Наші сонечка, ви запорука всім надіям.
Хай же буде вам дорога ця легка».
Не залишили першачків без привітання і одинадцятикласники, які ще й подарували їм шкільні канцелярські набори, найпершу книжку «Буквар» та чарівні ключики від Країни Знань. А ще вони запропонували першачкам скуштувати школярської каші
«З’їжте кашу до пшонини,
Щоб не знали чвар віднині,
Щоб до спільного коша
Всім лежала вам душа».
Несподівано на свято завітали Брудна Клякса (учениця 2 класу Дарина Пигина), Лінь (учениця 3 класу Марина Копил) та Один Бал (учень 2 класу Михайло Ротар), щоб зіпсувати дітям свято і злякати їх важким навчанням. Але старші товариші допомогли малечі впоратись з непроханими гостями.
І настала урочиста мить свята. Своїм веселим, дзвінким голосом озвався перший дзвінок, який сповістив всіх про початок нового навчального року – нової сходинки на шляху пізнання.
Право подати перший дзвоник було надано першокласниці Вероніці Гразон та учневі 11 класу Миколі Бартюку.
Батьки першокласників благословили своїх дітей українським оберегом – вишитим рушником, під яким малеча і пішла на свій перший в житті урок.

С.М.Якимчук 
Переглядів: 803 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100