Головна » 2010 » Грудень » 9 » Термін переходу на спрощену систему оподаткування
10:20
Термін переходу на спрощену систему оподаткування
Державна податкова інспекція у Ружинському районі нагадує, що для переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкти малого підприємництва, на яких поширюється дія Указу Президента України від 3 липня 1998 року №727 «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва» повинні не пізніше ніж за 15 днів до настання наступного звітного податкового кварталу подати до органів державної податкової служби за місцем реєстрації письмову заяву про право застосування спрощеної системи оподаткування або відмову від даної системи. Обов’язковою умовою для переходу на спрощену систему оподаткування є відсутність заборгованості перед бюджетом по податках та обов’язкових платежах.
Звертаємо увагу, що новостворені суб’єкти малого підприємництва мають право перейти на спрощену систему оподаткування з того періоду, в якому проведено їх державну реєстрацію. Рішення про перехід на спрощену систему оподаткування, обліку та звітності може бути прийняте не більше одного разу на календарний рік.
Отже, останній день подання заяви про право застосування спрощеної системи оподаткування на І квартал 2011 року – 15 грудня поточного року.
Раїса НИЧИПОРУК

Переглядів: 627 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100