Головна » 2011 » Лютий » 17 » У Вільнопіллі відремонтовано будівлю однієї із ферм
17:18
У Вільнопіллі відремонтовано будівлю однієї із ферм
Будівництво дороги до двох кладовищ та водопостачання місцевої ЗОШ потребує великих коштів, яких у місцевому бюджеті немає, про це повідомив на сході села у Вільнопіллі очільник громади П.О.Семчук. На засідання якого були запрошені перший заступник голови РДА П.І.Пилипчук, начальник відділу праці УПСЗН І.Л.Охрімчук, заступник начальника завідуючий сектору державного земельного кадастру відділу Держкомзему у Ружинському районі М.В.Руденко та директор Бистрицької філії ТОВ СП «Нібулон» І.В.Сорока.

Сільський голова ознайомив присутніх з соціальним па-спортом села і повідомив, що в населеному пункті проживає 622 людини, за 2010 та початок 2011 року померло 12 жителів села а народилося 5 діточок. На території сільської ради працють бібліотека, клуб, ФАП, сільськогосподарські підприємства ТОВ СП «Нібулон», СФГ «Троянда», СФГ «Лан», СФГ «Наталі», СФГ «ІМІ», СФГ «ЮВ Колос», СФГ «Нива», СФГ «Субін» та 3 приватних магазини змішаної торгівлі.
– Все, що ми з вами запланували на 2011 рік спільними зусиллями виконаємо, – запевняє Петро Олександрович. – Але існують проблеми, які не потребують великих фінансових витрат а тільки совісного і відповідального ставлення. Привести в належний санітарний стан потрібно територію нашого населеного пункту: розчистити кладовища, вільні присадибні ділянки, – наголосив сільський голова.
Директор місцевої школи М.І.Семчук розповіла про досягнення в минулому році та щиро подякувала керівнику СФГ «Троянда» В.С.Гуменюку та директору Бистрицької філії ТОВ СП «Нібулон» І.В.Сороці за фінансову допомогу.
Як розповів І.В.Сорока, зроблено поточний ремонт одного із господарських будинків, який знаходиться на території села, а в цьому році запланований капітальний ремонт ще одного приміщення.
– Після закінчення ремонту будівлі однієї із ферм планується збільшення поголів’я тварин і тим самим збільшення робочих місць, – наголосив Іван Васильович.

Юлія МАКОВЧУК


Переглядів: 672 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100