Головна » 2012 » Квітень » 13 » Успіх юних футболістів
10:26
Успіх юних футболістів
Фінальна частина районного змагання Національного Кубку  шкільного футболу «Євро – 2012» відбулася на спортмайданчику зі штучним покриттям 30 березня. 
Привітали юних футболістів заступник голови райдержадміністрації І.І.Семенчук та начальник відділу освіти РДА В.Г.Федорчук.
І.І.Семенчук зазначив, що одним із вагомих видів спорту є футбол. Тому дуже приємно бачити молодих футболістів на сьогоднішньому матчі. Адже спорт – це здоровий спосіб життя, дружба між собою, та побажав успіхів і чесної безкомпромісної гри.
Метою змагань є залучення, якнайбільшої кількості дітей та юнаків до активних занять футболом напередодні Європейського свята футболу.
У змаганнях взяли участь 21 ЗОШ І-ІІІ ступенів, та до фіналу дійшло лише 8 команд, які виявилися найсильнішими. Саме вони мали можливість цього дня позмагатись за перемогу. На спортмайданчику зустрілися команди з Немиринецької, Голубівської, Топорівської, Роставицької, Ягнятинської, Березянської, Мовчанівської шкіл та Ружинської гімназії.
Усі команди гідно та завзято боролися за перше місце. Незважаючи на лютий холод, який пронизував наскрізь як гравців, так і вболівальників, команди впевнено ішли вперед. Однак головне місце здобула найсильніша команда – учні Ружинської гімназії, тренером якої є вчитель фізичної культури І.В.Волченко. В напруженій боротьбі другу путівку виборола команда з Ягнятинької школи на чолі з тренером О.О. Гущею, третє місце посіла команда з Березянської школи тренером якої є П.М.Симон.
Відповідні грамоти командам вручила методист РМК відділу освіти О.В.Зелінська. Тренери визначили найкращих гравців з команди Ружинської гімназії – Ярослава Кичу, від гравців з Ягнятина – Олександра Княвчука і Артема Маліновського та команди з Березянки – Євгенія Жураківського.
Впродовж ігор за дотриманням правил гри у футбол гравцями команд стежили пильні судді – директор ДЮСШ Ю.П.Ратушний, голова федерації футболу району Л.П.Маслюк, голова профспілки працівників освіти М.Л.Стрільчук, вчитель фізичної культури І.В.Волченко та провідний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді та спорту РДА Р.С.Костюмінський. А також за безпечністю гри наглядала медсестра Ружинської гімназії Л.В.Лукачук.
Наталія ШУЛЯК

Переглядів: 4170 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100