Головна » 2011 » Травень » 13 » Вдячність ветеранам і учасникам війни за подароване майбутнє
12:47
Вдячність ветеранам і учасникам війни за подароване майбутнє
Район відсвяткував День Перемоги 9 травня. Букети квітів покладено до пам’ятних місць, сказано безліч теплих слів, біля пам’ятників загиблих у роки Великої Вітчизняної війни. Не залишили без уваги і ветеранів війни – тих, хто сьогодні є прикладом для громадян. Ці люди захистили в боях Батьківщину та подарували майбутнє своїм дітям, внукам та правнукам… Учасники бойових дій, ветерани війни, вдови загиблих солдатів, діти війни – це люди, які потребують уваги та підтримки.


Цього року в районі було надано грошову допомогу від господарств і підприємств у загальній сумі 27260 грн 227 особам, матеріальної допомоги на суму 43290 грн надано 207 чоловікам та іншої допомоги на суму 5185 грн вручено 61 людині. 
Так, у Бистрику, за словами сільського голови П.А.Устименка, від ТОВ СП «НІБУЛОН» надано грошову допомогу в розмірі 2465 грн двадцяти дев’ятьом громадянам, прирівненим до учасників бойових дій. А також від СФГ «Україна» вручено 1400 грн сімом учасникам бойових дій.
У Бистріївці, як повідомив сільський голова В.М.Добрянський, ПСП ім.Цюрупи подарували продуктовий набір десятьом учасникам на суму 1500 грн. Крім того, фермерські підприємства надали по 200 грн двом інвалідам війни та по 100 грн ветеранам війни.
Не залишились поза увагою і троє ветеранів війни з Городка. Адже зі слів сільського очільника В.А.Мочульського, по 200 грн подаровано кожному ветерану від ДП «Ілліч Агро Умань».
Порадували своїми подарунками десятьох ветеранів і учасників бойових дій і в Крилівці. За інформацією секретаря сільської ради Н.П.Глембоцької, продуктові набори на загальну суму 6000 грн подарували ПСП АФ «Світанок» та директор ДП «Ружин-молоко» А.Я.Цехмейструк.
Грошову і матеріальну допомогу двадцяти двом ветеранам і учасникам бойових дій, за словами селищного голови В.І.Жарського, надав СВК «Ружинський» в загальній сумі 6600 грн.
Адміністрація ПСП «Батьківщина» надала кошти в сумі 1800 грн дев’ятьом особам у Шпичинцях, повідомила бухгалтер сільської ради М.В.Цимбал.
Наталія ШУЛЯК
Переглядів: 856 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/7
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100