Головна » 2011 » Грудень » 15 » Вибирай навчальний заклад
19:53
Вибирай навчальний заклад

Управління Міністерства надзвичайних ситуацій України в Житомирській області проводить конкурсний відбір кандидатів для вступу на денне відділення у вищі навчальні заклади МНС України на 2012 рік.

Відбір проводиться до
Національного університету цивільного захисту України (м. Харків) Черкаської академії пожежної безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України, Львівського державного університету безпеки імені Героїв Чорнобиля МНС України, Львівського державного університету безпеки життєдіяльності та Вінницького професійного училища цивільного захисту. Термін навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» складає 4 роки за спеціальністю «Пожежогасіння та аварійно-рятувальні роботи». Термін навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «спеціаліст», «магістр» складає 1 рік за спеціальністю «Пожежна безпека». Вступні іспити з фізичної підготовки, математики, української мови та літератури, фізики.
Для участі в конкурсі запрошуються громадяни України чоловічої та жіночої статі віком від 17 до 25 років, які мають повну загальну середню освіту або закінчують середні навчальні заклади в 2012 році, за станом здоров’я придатні до військової служби, мають добрі та відмінні показники успішності і за своїми діловими та моральними якостями можуть проходити службу в підрозділах МНС України.
Також в Національному університеті цивільного захисту України та Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проводиться набір на навчання за спеціальністю «Практична психологія» (вступні іспити з фізичної підготовки, біології, історії України, української мови та літератури).
У Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проводиться набір за спеціальністю «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» (вступні іспити з фізичної підготовки, біології, хімії, математики, української мови та літератури). Також за спеціальністю «Пожежна безпека» за напрямком підготовки «наглядово-профілактична діяльність» проводиться набір громадян України жіночої статті.
У Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту проводиться набір на навчання за спеціальністю «Організація та техніка протипожежного захисту» (вступні іспити з фізичної підготовки, математики, української мови, та літератури). Термін навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «молодший спеціаліст» складає 2,5 роки.
Бажаючим взяти участь у конкурсному відборі необхідно звернутися до Ружинського районного відділу УМНС України в Житомирській області за адресою: смт Ружин, вул. О.Бурди 17 (пожежна частина, протягом робочого тижня з 9.00 год. до 18.00 год., роб. тел. 3-15-59.
При собі необхідно мати:
паспорт та свідоцтво про народження; військовий квиток або приписне свідоцтво (для юнаків); документ про повну середню освіту або завірену виписку успішності (для учнів випускних класів); завірену службову або навчальну характеристику.
Для участі в конкурсі не приймаються: особи з вищою освітою; юнаки, що підлягають весняному призову 2012 року.
Руслан ФЕДУН

Переглядів: 652 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100