Головна » 2011 » Серпень » 2 » Відремонтовано клуб у Йосипівці
16:01
Відремонтовано клуб у Йосипівці
Першими гостями урочистого відкриття клубу стали заступник  голови РДА І.І.Семенчук, начальник управління Пенсійного фонду в Ружинському районі В.П.Бражник, заступник головного лікаря районної лікарні з медичного обслуговування населення О.А.Боденчук, заступник начальника управління праці та соціального захисту населення І.М.Мартинюк, завідувач сектору землеустрою, моніторингу та охорони земель відділу Держкомзему у Ружинському районі В.В.Білоконь та білилівський колектив художньої самодіяльності.
Ще декілька місяців тому приміщення місцевого клубу було в аварійному стані. Та після травневого візиту до Йосипівки голови райдержадміністрації В.С.Бондарчука та голови районної ради Б.О.Ходаківського ситуація кардинально змінилася. Керівництво району взяло під контроль виконання ремонту приміщення. На початку червня ремонтні роботи були розпочаті. Спільна праця сільського голови О.М.Прокопчука, завідуючого клубом В.В.Трохимчука, мешканців Йосипівки та Білилівки дала неабиякий результат: відремонтовоно фойє, глядацький зал, підлогу та сцену. Зробили поточний ремонт даху та змурували грубу для опалювання приміщення взимку. Всі кошти на ремонт будівлі виділено з бюджету сільської ради. Не залишился й осторонь керівники місцевих підприємств. Директор Білилівського цегельного заводу М.П.Чигир та керівник ВАТ «Йосипівське» К.В.Нагребельний надали частину будівельних матеріалів та значну кількість пального. Сільський голова подякував всім, хто допоміг у ремонті клуба, особливо Ігорю Бзенку, Валерію Кучерявенко, Ельдару Багішеву.
З нагоди відкриття оновленого клубу колектив білилівської художньої самодіяльності подарував всім присутнім святковий концерт.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 612 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100