Головна » 2017 » Лютий » 1 » Виїзний прийом голови РДА в Ягнятині
08:58
Виїзний прийом голови РДА в Ягнятині

Голова райдержадміністрації Наталія Скавінська провела виїзний прийом в Ягнятинській сільській раді. Сільський голова та мешканці села звернулися до очільниці району з нагальними питаннями. Проблеми людей керівник району вислухала та пообіцяла взяти їх до уваги та сприяти їх подальшому вирішенню.
Першим до Наталії Гаврилівни звернувся сільський голова Володимир Тимошенко з проблемою, яка торкалася дитячого садка, адже на території дитсадка в аварійному стані знаходяться електороопори, які потрібно терміново замінити. А також на території сільської ради розташовано сім гідроспоруд, жодна з яких не орендована. Тому Володимир Тимошенко просить створити спеціальну комісію, аби оглянути гідроспоруди, та, за необхідності, провести ремонт, щоб здати їх в оренду.
Також до керівника району звернулися члени виконкому Ягнятинської сільської ради з питанням, яке турбує тих мешканців села, чиї землі орендує ТОВ «Аграрні Системні Технології». Люди скаржаться, що господарство вводить їх в оману, зерно за паї віддають неякісне, а гроші люди отримують пізно, коли ціни на зерно значно вищі, аніж у жнива. 
Крім того, люди зверталися і з особистими проблемами, які не в змозі вирішити самостійно, а саме: складна операція мешканки Ягнятина, яка потребує значні кошти, та питання побутового характеру родини переселенців з Луганська. На це очільниця району дала слушні поради та пообіцяла допомогти вирішити ці питаня.
Наталія ШУЛЯК

 

Переглядів: 1926 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100