Головна » 2011 » Квітень » 4 » Виставка у Будинку творчості
15:38
Виставка у Будинку творчості

Протягом тижня у Будинку дитячої творчості проходила виставка робіт декоративно–прикладного мистецтва. Свої роботи представили вихованці різних гуртків та їх керівники.

Милували око вироби із  паперу: настінне панно, листівки, іграшки – сувеніри, об’ємні композиції, витинанки (гурток «Паперова пластика», керівник Т.М.Лєксіна, гурток «Сувенірний», керівник В.І.Шокал, гурток «ДПМ», керівник К.М.Сівоздрав). Яскравості у виставці додали вироби із бісеру: іграшки, намисто, прикраси, дерева, квіткові букети, картини (гурток «Бісероплетіння», керівник В.І.Шокал).
Не залишили байдужими відвідувачів і вироби, виконані у народному стилі: обереги, фолькльорні ляльки, вироби з тіста, композиції з природничого матеріалу, вишивки (гурток «ДПМ» керівник К.М.Сівоздрав).
Приємно, що в цьому році були представлені і роботи батьків. Це краса з бісеру, зроблена Анною та Веронікою Мазур.
Першими відвідувачами були заступник голови Ружинської райдержадміністрації І.І.Семенчук та начальник відділу культури і туризму О.І.Хитрий. Вони відмітили роботи для участі у районній та обласній виставках дитячої творчості.
Також милуватися виробами приходили учні Ружинської гімназії та Зарічанської ЗОШ І-ІІ ст., батьки, чиї діти є нашими гуртківцями. Отримавши задоволення від побаченого, школярі дякували своїм товаришам за гарні роботи, за змістовну розповідь про виконання своїх виробів.
Т.М.ЛЄКСІНА,
завідуюча художньо-естетичним відділом Будинку творчості

Переглядів: 678 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100