Головна » 2011 » Грудень » 23 » Вісті з зарічанської школи
11:01
Вісті з зарічанської школи
Де здобували професію хліборобську?

Учні 6 класу привітали керівника СВК «Ружинський» з присвоєнням йому звання «Заслужений працівник сільського господарства». Цікава розмова учнів з О.Ф.Колібабою відбулася в його робочому кабінеті.
Школярі уважно слухали про успіхи колективу, про працю
хліборобів, про людей праці. Довелося відповідати і на запитання учнів «Які предмети в школі подобалися?», «Де здобували професію хлібороба?».
Учні зробили висновок, що до успіху приводить наполегливість у навчанні і в праці.
Всі учні були задоволені зустріччю, а найбільше С.Медвідь та Т.Тимошенко. Їм пощастило посидіти у кріслі керівника господарства.


Вогонь – добрий чи злий?


Відповідь на це непросте запитання намагалися дати учні початкової школи Зарічанської ЗОШ. Наймолодші школярі, першокласники і другокласники, висловили свої міркування у малюнках.
Третьокласники підготували змістовні вислови на плакатах і
розповіли віршовану казку про добрий вогник, який виріс і став злим. Учні 4 класу показали інсценівку «Пожежа у лісі» з цікавими запитаннями і загадками від мешканців лісової школи про правила безпечного поводження з вогнем. Взяв участь у дискусії начальник СДПЧ-21 смт Ружин майор служби цивільного захисту Р.А.Федун, який цікаво і доступно розповів про функції МНС і нагадав дітлахам правила поведінки в надзвичайних ситуаціях. На згадку про зустріч подарував книгу «Бережи себе, малюк!»
Сподіваємось, що зустрічі з тіткою Пожежею будуть лише у віршах і загадках, а вогонь буде завжди добрим і контрольованим.


Переглядів: 783 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100