Головна » 2011 » Березень » 18 » Водогінну мережу буде відновленно
10:09
Водогінну мережу буде відновленно

Збори уповноважених жителів сіл Мар’янівки та Кордонівки відбулися 25 лютого. У зустрічі взяли участь керуючий справами виконавчого апарату районної ради М.Б.Ярошевський, депутат районної ради А.В.Зінькова, провідний спеціаліст по контролю за призначенням пенсій С.В.Оксемчук, спеціаліст II категорії землеустрою, моніторингу та охорони земель відділу Держкомзему у Ружинському районі Т.О.Сиротенко та голова фермерського господарства «Нікавана» О.М.Солоданюк.


Відновлення водопроводу по Мар’янівці є одним із напрямком діяльності сільського очільника А.Ц.Зінькової та органів місцевого самоврядування у 2011 році. З кожним роком в селі зменшується рівень питної води в криницях, якої катастрофічно не вистачає місцевим жителям. Близько десяти років тому по селі функціонував водопровід. З роками та під час прокладання газопроводу мережу було зруйновано. Порадившись, громада вирішила відновити колишню водогінну систему.

Голова фермерського господарства «Нікавана» О.М.Солоданюк пообіцяв допомогти у вирішені цієї проблеми.
– З бюджету сільської ради виділено кошти, на які ми плануємо провести частковий ремонт грунтових доріг, – Розповіла Антоніна Цезарівна. Директор ДП «АФ «ЯН» Л.М.Пономаренко обіцяла допомогти замінити гранітні плити з іменами наших односельчан, які загинули у Великій Вітчизняній війні. Планується ремонт клуба та установка опалювального котла, також заміни вікон та дверей потребує місцевий фельдшерський пункт. В бюджеті сільської ради коштів на всю заплановану роботу не вистачить, але ми надіємося на допомогу місцевих діючих господарств ФГ «Нікавана» та СВК «Іскра».

Юлія МАКОВЧУК


Переглядів: 660 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100