Головна » 2010 » Грудень » 24 » Всіх радо зустрічає Зарудинецька земля
09:26
Всіх радо зустрічає Зарудинецька земля
Зональний огляд художньої самодіяльності «Таланти твої, Ружинщино» відбувся в Зарудинецькому будинку культури 11 грудня. Свою творчість, артистизм та вокальні здібності продемонстрували мешканці Зарудинців, Сахнів, Княжиків, Огіївки та Городка. Члени журі обрали найкращі художні номери, які невдовзі можна буде побачити на районній сцені.


 Зарудинецький сільський голова Анатолій Іванович Хоцянівський разом з учасницею свята Тетяною Броварною зустріли гостей та присутніх в залі духмяним короваєм. Сільський голова привітав усіх зі святом:
– Дорогі гості, дозвольте привітати вас на нашій зарудинецькій землі. Від щирого серця бажаю усім міцного здоров’я, щастя, наснаги та великих творчих успіхів. Дякуємо голові ТОВ «Новофастівське» Ю.В.Крижа-нівському, керуючому Зарудинецьким відділом господарства О.Я.Ткачуку, а також приватним підприємцям В.В.Янішевському та М.О.Невмержицькому за сприяння та допомогу у організації та проведенні свята.
Сільський голова вручив святковий коровай членам журі з методистам районного будинку культури М.М.Хуторному та І.І.Кожукало.
Розпочав святковий концерт колектив художньої самодіяльності зарудинецького будинку культури, який підготував низку різноманітних пісень як народних, так і сучасних. Анатолій Кравчинський, Наталія Шуляк та вокальна група подарували віночок пісенних вітань. Бурхливі оплески глядачів викликала пісня у виконані дуету А.Кравчинського та Н.Шуляк «Букет из белых роз». У вишиванках та народному вбранні вокалісти місцевого клубу майстерно виконали українські народні пісні «На калині» та «У полі при дорозі». Учні зарудинецької школи також взяли участь в огляді. Роман Мазілін і Олександр Партала, потішили присутніх піснею «Не давайте суму жити». Акторські здібності в гумористичних сценках показали учні 10-11 класів Дарувала пісні глядачам п’ятикласниця Юлія Пудовка. Запальний танок «Українська мозаїка» продемонстрували учні 7-8 класів.
Самобутні таланти демонстрували разом мешканці Сахнів та Княжиків. Новий склад вокальних груп в українському строї виконав українську народну пісню «Біла хата в саду» та звеселив глядачів народно-жартівливим репертуаром «Якби в лісі гриби не родили». Російська народна пісня «Я, акация» не залишила байдужими глядачів.



Художні та артистистичні здібності свого села представили учні Огіївської ЗОШ I-II ст.
П’ятикласниця Олександра Петровська продекларувала вірш «Моя Україно», потім учні 7 та 9 кл. виконали українську пісню «Це моя Україна». А народні пісні виконали вокальні групи хлопців та дівчат 6-9 кл. Свято проводилось під жартівливі промови ведучих Ганни Зінчук (учениці 5 кл.) та Тараса Шимона (учня 7 кл.).
Завершила свято Городецька ЗОШ I-II ст. Учасники шкільного танцювального гуртка п’ятикласники Вікторія Гнатюк та Богдан Хмельницький виконали танець «Веселі ритми», а учасники шкільного літературно-драматичного гуртка – учні 9 класу – розважили присутніх гумористичною мініатюрою «Куми на базарі».
Привітав всіх присутніх зі святом та побажав успіхів і процвітання, а також поповнення художніми талантами член журі, методист районного будинку культури М.М.Хуторний.

Наталія ШУЛЯК


Переглядів: 784 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100