Головна » 2010 » Грудень » 16 » Затверджені голови постійних комісій
10:14
Затверджені голови постійних комісій
Друга сесія районної ради VI скликання відбулася 10 грудня. У роботі сесії взяли участь депутат обласної ради М.П.Зозуля, сільські голови, начальники управлінь та відділів РДА, керівники підприємств, установ та організацій.

 Голова районної ради Б.О.Ходаківський розпочав сесію із  вручення районним депутатам посвідчень та нагрудних значків. 
Сесія прийняла за основу Регламент роботи районної ради та Положення про постійні комісії. Зоя Тадеушівна Пеньківська обрана головою комісії з питань бюджету і комунальної власності. Микола Васильович Чернищук очолив комісію з питань агропромислового комплексу, земельних відносин, екології та соціального розвитку. Головою комісії з питань промисловості, будівництва, транспорту, зв’язку, житлово-комунального господарства, торгівлі та підприємництва стала Ганна Степанівна Крилова. Головою постійної комісії з питань охорони здоров’я та соціального захисту населення затверджено Миколу Андрійовича Швеця. Василь Анатолійович Кащук обраний головою комісії з гуманітарних питань, освіти, культури, фізичного виховання, справ сім’ї та молоді. На голову комісії з питань законності, правопорядку, прав людини, регламенту, депутатської етики та місцевого самоврядування були внесені на розгляд сесії дві кандидатури: Олексій Миколайович Хмельницький та Володимир Михайлович Кравченко. Не набравши достатньої кількості голосів, жоден з депутатів не обраний на голову комісії. Тому це питання перенесено на розгляд наступної сесії.
Розглянувши заяви попередніх голови районної ради В.Ц.Саківського та заступника голови О.С.Репіча, районна рада ухвалила рішення про виплату їм матеріальної допомоги.
Б.О.Ходаківський оголосив про створення фракцій та депутатської групи. Так, утворено фракцію Соціалістичної партії України в Ружинській районній раді, до складу якої входить п’ять депутатів. Очолив її О.С.Репіч. Депутати від партії Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина» створили фракцію на чолі з Ж.П.Кагальною. До її складу увійшли чотирнадцять депутатів. Тридцять три депутати утворили групу «Єдність – заради майбутнього», яку очолила Н.П.Петрик.
Депутат О.С.Репіч зачитав звернення частини депутатів (27 підписів) до сесії Ружинської районної ради VI скликання про порушення Регламенту роботи ради при обранні голови районної ради.
Окрім вищезазначених питань, депутати затвердили рішення про продовження терміну оренди основних засобів Ружинської районної ради та передачі на баланс Ружинському КРЕП комп’ютера.
 
Юлія МАКОВЧУК
Переглядів: 731 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 3
3 kulunka  
0
Все добре!!!!))))) Я вже все виправила!!!!))))))))))

2 Хельга  
0
Ой, в матеріал вкралася очепятка. sad Просимо вибачення!

1 Kolega  
0
Килинка, не бий мене будь ласка. Я виправив у матеріалі помилку з В. С. Саківського на В. Ц. Саківського, але знизу скорявився підпис автора. Пріношу своі глубочайшіє ізвінєнія.

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100