Головна » 2011 » Квітень » 29 » Зустріч влади з педагогами
10:25
Зустріч влади з педагогами

З педагогічним колективом Ружинської гімназії відбулася зустріч голови райдержадміністрації В.С.Бондарчука та заступника голови РДА І.І.Семенчука напередодні великодніх свят.


У першу чергу Володимир Сергійович подякував педагогам та учням за підготовку та участь у творчому звіті аматорських колективів та майстрів народної творчості Ружинського району, який відбувся нещодавно в обласному центрі. 
Голова райдержадміністрації окреслив напрям дій органів виконавчої влади в соціальному і культурному розвитку на найближчу перспективу. В рамках розвитку спортивно-масової роботи планується проведення семінару на базі загальноосвітніх закладів, з подальшим проведенням спартакіади району, у якій візьмуть участь не тільки школярі, а й доросле населення. Відповідно, в ході підготовки до заходу будуть приведені у належний стан спортивні споруди на території району, оновлена матеріальна база, закуплений новий спортивний інвентар. Для цього залучатимуться спонсори – прихильники спорту.



Володимир Сергійович у ході спілкування з учителями наголосив, що в нинішньому році значна увага приділяється розвитку освіти та охорони здоров’я. зокрема, виділяються кошти на ремонт котелень, закупівлю медичного обладнання тощо. В.С.Бондарчук інформував педагогів про стан справ у сільському господарстві. В тому числі і на проблеми господарювання та стосунки з місцевою владою орендарів земельних часток (паїв). Зокрема, у наданні допомоги у соціальному розвитку населених пунктів. Адже, як відомо, частина орендарів займаються тільки рослинництвом, залишивши поза увагою тваринницьку галузь, де, зазвичай, зайнята більшість сільського населення.
Не залишилось поза увагою голови РДА наведення належного стану на територіях населених пунктів. І в цьому аспекті навчальні заклади не мають стояти осторонь. Зокрема, в облаштуванні пам’ятних знаків, могили воїнів – визволителів.
На завершення зустрічі голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук привітав учителів з великодніми святами, побажав наснаги, творчої праці.

Переглядів: 656 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100