Головна » 2009 » Вересень » 14 » До Дня фізичної культури та спорту
22:28
До Дня фізичної культури та спорту
Ми – за здоровий спосіб життя!
Напередодні Дня фізичної культури та спорту Ружинщина вшановувала спортсменів та активістів спортивного руху в районі, всіх, для кого фізкультура та спорт, здоровий спосіб життя є життєвим кредо. Нагороди активістам спорту вручили голова райдержадміністрації Н.О.Туранська та голова районної ради В.Ц.Саківський.
 null

На урочистостях, організованих відділом у справах сімї, молоді та спорту РДА, які провела начальник відділу Н.М.Пилипчук, голова райдержадміністрації Н.О.Туранська привітала всіх причетних до свята та побажала їм міцного здоровя, успіхів, висловила прагнення, аби «всі жителі району були здоровими та спортивними, щоб Ружинщина у всіх змаганнях завжди займала призові місця».
Голова районної ради В.Ц.Саківський зазначив: «Здоровя залежить від способу життя, а оскільки ваш спосіб життя – це спорт, то я вам зичу не відступати від обраного шляху».

Грамотами Управління у справах сімї, молоді та спорту облдержадміністрації за вагомий внесок у розвиток спорту відзначено президента ФК «Ружин» В.Ф.Зайчука, вчителя фізичного виховання Бистрицької ЗОШ І-ІІІ ст. В.П.Коломійця, тренера-викладача Ружинської ДЮСШ О.І.Маркітана та директора спортивного комплексу «Ружинський» Л.Ф.Істоміна.
Також відзначено Подяками райдержадміністрації та районної ради за вагомий внесок у розвиток галузі фізичної культури та спорту директорів навчальних закладів району, за особистий внесок у розвиток та популяризацію спорту на території району Подяками відзначено вчителів фізичної культури, тренерів ДЮСШ. За вагомий внесок у розвиток та популяризацію міні-футболу на території району Подяки райдержадміністрації та районної ради отримали тренери-представники футбольних команд. Дипломи за зайняті місця у Спартакіаді школярів 2008-2009 навчального року отримали директори Зарічанської (ІІІ місце), Бистріївської (ІІ місце) та Чорнорудської (І місце) ЗОШ І-ІІ ст.; Бистрицької (ІІІ місце), Ягнятинської (ІІ місце) ЗОШ І-ІІІ ст. та Ружинської гімназії (І місце).
null

Грамотами обласної Федерації футболу відзначено активістів спорту району О.С.Репіча, В.В.Туранського, В.В.Агеєва, Ю.П.Ратушного. 
Футбольні мячі, надані головою Київської федерації футболу. Подяки обласної федерації футболу та книги «Олімпійський у серцях вогонь» і «На олімпійській хвилі» голова районної федерації футболу В.В.Туранський вручив тренерам, ветеранам футболу, футбольним командам за популяризацію цього виду спорту на Ружинщині, колективу газети «Ружинська земля» за систематичне висвітлення спортивного життя району. 
Святкового настрою присутнім на уростостях додали пісні у виконанні Галини Мартенюк, Любові Нагорнюк, Людмили Козлюк та Тетяни Поважук (художній керівник Сергій Нагорнюк).
Людмила БУДКО 


Переглядів: 1242 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100