Головна » 2009 » Вересень » 14 » До Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості
14:03
До Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості
Напередодні професійного свята – Дня працівників нафтової, газової та нафтопереробної промисловості голова райдержадміністрації Н.О.Туранська та заступник голови РДА О.В.Кирилюк зустрілися з трудовим колективом Ружинської дільниці Попільнянського УЕГГ, щоб привітати працівників, які безперебійно забезпечують населення, підприємства та установи району природнім газом з професійним святом.
Вітаючи працівників галузі голова райдержадміністрації зазначила, що колектив працює стабільно, злагоджено, що дає можливість споживачам природного газу не хвилюватись за постачання блакитного палива. Разом з тим, споживачі з розумінням ставляться до проблем колективу,вчасно розраховуються за спожитий газ.
Заступник голови РДА О.В.Кирилюк зазначив, що в нинішньому році у населених пунктах, де будівництво газопроводу уже завершене, але ще не проплачені всі кошти за виконані роботи, а це Княжики та Сахни, спільними зусиллями газ надходитиме до осель жителів. А з виконавцями робіт буде здійснено повний розрахунок.

Керівник Ружинської дільниці І.І.Ботик привітав зі святом усіх працівників, подякував за багаторічну працю ветеранів підприємства.
Довідково
Ружинська дільниця Попільнянського управління експлуатації газового господарства створена 1 квітня 2009 року в результаті реорганізації Ружинського УЕГГ. Виробнича база дільниці розташована в західній частині Ружина на березі річки Бистричок і займає 1,1 гектара. На території дільниці розміщені адміністративно – побутовий корпус, автогаражі та складські приміщення. Газова дільниця обслуговує 768,9 км газових мереж високого, середнього і низького тиску. Двадцять чотири газорегуляторних пункти стаціонарного типу та 133 шкафних ГРП. Протягом останнього часу широкого застосування на практиці, під час газифікації населених пунктів, набула одноступенева схема газопостачання із застосуванням домових газових регуляторів типу КБРТ. Таких регуляторів у сфері обслуговування дільниці нараховується 3348 штук. Для захисту підземних газопроводів від електрохімічної корозії на газовій мережі встановлено 68 установок катодного захисту. Послугами газового управління користуються жителі 51 села Ружинського району та чотирьох - Вінницької області. До 38 населених пунктів підведено природний газ, а для жителів тринадцяти сіл завозиться скраплений. Всього газифіковано 13636 житлових будинків і квартир. З них 11545 природним газом і 2091 скрапленим. Крім житлового сектору газ використовується на дванадцяти промислових підприємствах та 126 об’єктах комунально – побутового призначення. В районі на природному газі працює 10 котелень та 8 зерносушильних комплексів. Щорічно всім споживачам УЕГГ реалізовує понад 30 мільйонів кубічних метрів природного газу.
Для технічної експлуатації газового господарства району при управлінні створені і працюють 6 виробничих підрозділів. Зокрема, аварійно – диспетчерська служба (АДС), яка локалізує, ліквідовує аварійні ситуації пов’язані з газопостачанням та оперативно реагує на заявки абонентів, а тому працює цілодобово. Очолює службу майстер С.П.Кутній. Кращі працівники: технік А.С.Гуляс, слюсарі М.П.Ковальчук, В.В.Кутній, водії С.О.Чумак та О.В.Ліснівський.
Внутрішньо – будинкова служба, яку очолює майстер М.І.Ревун проводить планове і заявочне обслуговування внутрішніх будинкових систем газопостачання. Тут сумлінно трудяться слюсарі О.М.Карпенко, А.В.Сіренко та В.М.Бондар.
У службі зовнішніх газопроводів з обслуговування підземних газопроводів та установок катодного захисту, яку очолює майстер О.М.Добровіцький високим професіоналізмом відзначаються слюсарі В.В.Гусак, А.М.Щербатюк, зварювальник О.С.Гуменюк та монтер ЕХЗ В.В.Тріпак.
Службу ГРП очолює майстер О.В.Великий. Кращі працівники В.В.Зозуля, В.М.Рудич та А.М.Ліщук.
У службі електрохімзахисту підземних газопроводів від корозії, яку очолює майстер В.О.Ткачук добре працюють електромонтери В.В.Тріпак, В.Л.Грущинський та В.М.Копчак.
Серед кращих працівників служби реалізації і обліку газу, майстер С.М.Смакоуз, слід відзначити контролерів Н.В.Мандрикову, С.М.Ігнатьєва та Т.В.Виноград. Протягом багатьох років добросовісно виконують свої професійні обв’язки водіїї В.О.Конончук та П.Л.Кутній. Серед ветеранів підприємства, які внесли вагомий вклад у його розвиток необхідно відзначити техніка АДС Н.О.Шевчука, слюсаря І.І.Маркевича, які нині на заслуженому відпочинку, а також тих які продовжують працювати – техніків АДС Г.В.Гуляса та В.П.Пелеха, водіїв М.П.Ковальчука та С.М.Шатайла. А загалом всі 110 працівників, які трудяться на підприємстві заслуговують на вдячне слово. А очолює трудовий колектив знана, шанована в Ружинському районі людина , багаторічний керівник, який має чимало нагород, оскільки саме за його керівництва підприємство набуло високого економічного розвитку Іван Іванович Ботик.

Василь Копач

                                                                   
 

Переглядів: 1829 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100