Головна » 2009 » Серпень » 31 » На варті інтересів дітей району
22:00
На варті інтересів дітей району

Питання надання дозволу користування акціями малолітньої дитини, встановлення піклування над дітьми-сиротами розглянула комісія райдержадміністрації з питань захисту прав дитини.
Про надання дозволу користування акціями майнового сертифікату малолітньої жительки Ружина звернулися її батьки. Головне для комісії – щоб дитина не втратила свого майна. Тому, обговоривши всі аспекти, пов’язані з майновим сертифікатом, та взявши до відома, що підприємство, акціями якого володіє малолітня жителька Ружина, перебуває на межі банкрутства, члени комісії надали дозвіл на користування акціями батькам дитини.
Розглянувши питання про встановлення піклування над дитиною-сиротою з Бистрика та заслухавши інформацію сільського голови Т.О.Поліщук про сім’ю піклувальника, комісія взяла до уваги також думку дитини та надала погодження на встановлення піклування.
Також надано дозвіл на встановлення опіки над дитиною-сиротою з Ягнятина. Раніше дитина була під опікою її бабусі, проте у зв’язку з досягненням похилого віку, бабуся від опікунства відмовилася, поінформувала комісію сільський голова Г.Г.Щербатюк. Тепер про дитину піклуватиметься її тьотя, яка отримала дозвіл на встановлення опіки. 
Людмила БУДКО

Переглядів: 944 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100