Головна » 2009 » Вересень » 8 » Обжинки - 2009
21:10
Обжинки - 2009

Завершилось збирання ранніх зернових у господарствах області. Селяни підсумовують зроблене, шукають шляхи реалізації вирощеного. Адже нинішній урожай не менш вагомий, ніж у минулому році. У господарствах району усіх форм власності намолочено 114 тисяч тонн зерна. Це найбільший показник у області. Окремі господарства намолотили більше десяти тисяч тонн збіжжя, зробивши загальнорайонний коровай вагомішим.

Вшановуючи хліборобів на обласному святі Обжинок, голова облдержадміністрації Ю.В.Забела зазначив, що Ружинщина була і залишається житницею Житомирщини, хлібороби району завжди докладами максимум зусиль, щоб зібрати вагомі врожаї. Із більш як мільйона тонн намолоченого в області зерна, десяту частину зібрано на землях Ружинського району. 

За підсумками жнив – 2009 Ружинський район виборов перше місце, і нагороджений вимпелом переможця жнив та відеокамерою, які вручили голові райдержадміністрації  Н.О.Туранській, голові районної ради В.Ц.Саківському, першому заступнику голови РДА начальнику управління АПР РДА Б.О.Ходаківському голова ОДА Ю.В.Забела та голова обласної ради В.Й.Француз.


null

Переглядів: 972 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100