Головна » 2009 » Вересень » 9 » Зустрічай нас, рідна гімназіє!
20:57
Зустрічай нас, рідна гімназіє!
Нещодавно в Ружинській гімназії відбулося свято першого дзвінка. Знову школа замайоріла барвистими квітами, загомоніла розмовами і сміхом старшокласників, засяяла милими й трішки розгубленими усмішками першачків. Сонячна погода підбадьорювала їх, запевняючи, що відтепер гімназія — їхній другий дім, де кожного ранку школярів зустрічатимуть затишні класи і привітні вчителі. Кожен учень певною мірою хотів іти до школи, щоб знову зустріти веселих однокласників та радісних вчителів, сісти за рідну парту і поринути у нехай і важке, але таке захоплююче навчання.
Ось і пролунав перший дзвінок, ніби
урочистий сигнал до праці. Квіти до Монумента Слави поклали учні 11-В класу Б.Шиманський та К.Остапчук. Гімназистів привітали заступник голови райдержадміністрації О.В.Кирилюк, селищний голова В.І.Жарський, голова СВК «Ружинський» О.Ф.Колібаба та директор гімназії Г.І.Гурська. Як завжди, всіх розчулило привітання першокласників, які на диво, впевнено заявили, що, попри маленький зріст, вони готові до навчання. А повівши їх за руку залитим сонцем майданчиком, кожен випускник був гордий і щасливий.
Перший урок для майбутніх випускників провів голова селищної ради Віталій Іванович Жарський. Цей урок був скоріше схожий на дружню розмову про загальнолюдські цінності, родину, рідний край. Всі присутні почерпнули багато корисного із цієї розмови. Адже, дійсно, що може бути важливіше за родину? Народна мудрість гласить: «Без роду немає народу». Живучи в Ружині, ми повинні розуміти, що наше затишне і мальовниче селище і є великою родиною.
Ружин веде свою історію з глибини віків. Звичайно, містечко постраждало під час різних історичних перипетій, але знищити нашу малу батьківщину не вдалося нікому.
Тепер ми маємо змогу милуватися реставрованими пам’ятками культури, ходити до просторої й світлої школи, просто насолоджуватися життям у рідному селищі. В свою чергу, ми повинні підтримувати чистоту і порядок на його вулицях, а головне, ставитися до співжителів, як до членів своєї сім’ї — чемно та уважно. Тоді Ружин процвітатиме, а жити в ньому буде ще приємніше!
 
Оксана ЦИПЦЮРА
Переглядів: 905 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100