Головна » 2012 » Квітень » 13 » Звернення районної організації Червоного Хреста України
10:18
Звернення районної організації Червоного Хреста України
З метою поліпшення умов життя та соціального захисту  найбільш уразливих верст населення та формування громадської думки щодо необхідності постійної уваги до проблем людей похилого віку, інвалідів, дітей сиріт, онковорих, безпритульних та хворих на туберкульоз та СНІД. Президія Правління Товариства Червоного Хреста України започаткувала у 2001 році проведення щорічного Всеукраїнського місячника Червоно Хреста, під час якого обласними, міськими, районними організаціями Товариством проводиться робота по збору та наданню гуманітарної й фінансової допомоги найбільш вразливим категоріям населення.
У зв’язку з проведенням цьогорічного Всеукраїнського місячника Червоного Хреста з 2 квітня по 2 травня під гаслом «Милосердя не має віку і статі. Приєднуйтесь до Червоного Хреста».
Звертаємось до Вас, шановні жителі районну, до всіх тих, кому не байдужий людський біль і горе, із закликом до конкретного і дієвого милосердя.
Якщо Ваші серця відкриті для співчуття і горя ближнього – Ваша біль, завітайте до Ружинської організації Червоного Хреста України за адресою: смт Ружин, вул.Стадіона,1а, тел. 0987442926. Тут завжди готові прийняти від Вас продукти харчування, одяг, взуття, кошти. Рахунок для перерахування коштів: р/р 26006203962, код. 02940173, МФО 380805 в «Райффайзен банк Аваль» з поміткою для Ружинської районної організації ТЧХ.
Світлана Сидорук,
голова районної організації ТЧХ

Переглядів: 2657 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100