Головна » 2010 » Травень » 13

День Перемоги – це день пам’яті про ратний подвиг ветеранів, які боронили рідну землю від фашистських загарбників, про подвиг людей, які у роки війни працювали задля перемоги в тилу, відбудовували народне господарство у важкі повоєнні роки. Щирі слова вітань, вдячності за здобутий в страшних боях мир лунали у переддень Великої Перемоги зі сцени районного будинку культури на адресу ветеранів.Вітаючи ветеранів, учасників урочистостей, голова райдержадміністрації В.С.Бондарчук наголосив: «Наш район пишається внеском кожного нашого земляка в здобуття Перемоги. Серед них Герої Радянського Союзу Василь Максимович Фіщук з Чорнорудки, Владислав Владиславович Хрустицький з Малої Чернявки, Леонід Іванович Рибачківський та Андрій Микитович Кирилюк з Бистріївки, повні кавалери Ордена Слави Петро Михайлович Прилуцький, Семен Маркович Бурман з Ружина, Антон Мики ... Читати далі »
Просмотров: 945 | Добавил: zmya | Дата: 13.05.2010 | Комментарии (0)

Поряд з основним завданням, яке стоїть перед податковою службою, а саме контроль за сплатою податків до бюджетів, приділяється велика увага вихованню молоді – майбутніх платників податків.
Одним з таких заходів щодо виховання молоді є щорічне проведення серед школярів району конкурсу дитячої творчості «Податки очима дітей». Проведення цього заходу сприяє підвищенню податкової культури підростаючого покоління, виявленню дітьми ролі, значення та місця податків у житті суспільства, громадян.
Основними критеріями оцінки дитячих робіт були повнота розкриття податкової тематики, рівень володіння технікою, наявність творчого підходу, охайність в оформленні робіт. Переважна більшість дітей виявили старанність і справилися з поставленими завданнями.
Комісія, попрацювавши над роботами, визначила переможців.
Художні роботи у віковій категорії 6-8 років:
2 місце – Лабунський Петро ... Читати далі »
Просмотров: 761 | Добавил: zmya | Дата: 13.05.2010 | Комментарии (0)

Мама. Скільки тепла і любові у цім слові, скільки в ньому вічного добра. Всі ми, і малі, й дорослі, материні діти, хоча у кожного ненька своя. І якщо батько для дитини – зразок для наслідування, мудрий наставник і вчитель, хоч коли і за чуба потягне, та мамина наука на все життя западає в серце і ніколи не зважишся не послухати матері – гріх.
Мамина любов зігріє, підтримає, і лиш вона, ота любов тримає на світі, коли життя стає немиле через труднощі, неприязнь, людську байдужість.
Малими ми біжимо до неньки пожалітися на свої дитячі прикрощі, чи потішити матусю своїми першими успіхами, а вона спокійно та розважливо вислухає, посміхнеться, пригорне до серця своє дитя. І тоді, залежно від того, чи радість на серці, чи сум, пройме всю дитячу душу гордість, чи розвіється гірка печаль.
З роками приходить життєвий досвід, мудрість, але не зів’яне ніколи ні мамина любов, ні любов до мами. І найбільша радість для матусі, коли в її веселій хаті збираються за одним ... Читати далі »
Просмотров: 777 | Добавил: zmya | Дата: 13.05.2010 | Комментарии (0)

Ветерани Великої Вітчизняної війни, учасники бойових дій, солдатські вдови та діти війни, зберігаючи пам’ять про страшне лихоліття війни, про пережите українським народом горе, дають прийдешнім поколінням безцінні уроки мужності, відваги, патріотизму та любові до рідної землі. Саме такий Урок Мужності відбувся напередодні Дня Перемоги у Ружинській гімназії, участь у якому взяли ветеран праці та очевидець страшних подій Великої Вітчизняної війни В.З.Сябрай та учні третього і четвертого класів. 


Педагог з сорокап’ятирічним стажем Валентина Захарівна Сябрай оповідала юним гімназистам про жахіття війни, а діти слухали, затамувавши подих: «Коли почалася війна, мені було шість років. Пам’ятаю, як з нашого містечка Паволоч вивозили єврейське населення, як вони йшли, перелякані, у незвідане. Мені було дуже страшно на це дивитися, адже в тих колонах ішли й мої подруги…». З Паволочі вивозили молодь на роботу у Німе ... Читати далі »
Просмотров: 988 | Добавил: zmya | Дата: 13.05.2010 | Комментарии (0)

У квітні 2010 року мешканець с.Вчорайше відкрито заволодів продуктами харчування у магазині «Діана» в Ружині. Працівники міліції одразу встановили особу винуватця та затримали його. Триває слідство.
* * *
У квітні поточного року у селі Шпичинці місцевий мешканець, скориставшись з відсутності господині, викрав гроші з її будинку. Особу підозрюваного встановлено, за фактом злочину триває слідство.
* * *
У с.Бистрик місцева мешканка у стані алкогольного сп’яніння на ґрунті особистої неприязні ножем нанесла своїй односельчанці важкі тілесні ушкодження. За фактом злочину триває слідство.
* * *
Ружинським РВ УМВС України в Житомирській області з травня 2010 року проводяться заходи під умовною назвою «МАК–2010», тому нагадуємо про те, що посів маку та рослин коноплі на присадибних земельних ділянках карається законом.
За статтею 1062 Кодексу України про адміністративні правопорушення – незаконний посів або незаконне вирощування снотворного маку чи кон ... Читати далі »
Просмотров: 666 | Добавил: zmya | Дата: 13.05.2010 | Комментарии (0)

Шановні жителі Житомирщини!
Однією з найбільш актуальних не лише для Житомирщини, але й держави загалом, є проблема наркоманії. Її поширення з кожним днем зростає і набуває просто загрозливих масштабів для майбутнього суспільства, втягуючи у свої тенета переважно підлітків та молодь. Лише на Житомирщині на обліку в органах внутрішніх справ перебуває 5628 наркозалежних осіб, серед яких 395 дітей. Ні для кого не секрет, що статистичні дані відображають лише вершину айсберга. Протидія наркозлочинності сьогодні один із визначальних пріоритетів роботи міліції. З початку року в області вже викрито понад 388 наркозлочинів, ліквідовано 122 групи наркозбутчиків, до кримінальної відповідальності притягнено 246 осіб.
Однак зусиллями лише міліції проблему наркозлочинності не подолати, тому ми звертаємося до всіх жителів області, сподіваючись на вашу допомогу. У першу чергу, будьте уважними до своїх дітей. Будь-які неадекватні зміни у їх поведінці повинні вас насторожити ... Читати далі »
Просмотров: 649 | Добавил: zmya | Дата: 13.05.2010 | Комментарии (0)

Міні-чат

100