Головна » 2011 » Жовтень » 24 » Батьківська байдужіть до виховання - спонукає дітей до злочинів
21:54
Батьківська байдужіть до виховання - спонукає дітей до злочинів
Чергове засідання дорадчого органу суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, які потрапили в складні життєві обставини, відбулась минулого тижня в райдержадміністрації. 

Директор районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.М.Скрипнюк розповіла про ситуацію, яка склалася в двох родинах з Голубівки. Байдужість батьків, щодо виховання своїх дітей, призвела до тяжких злочинів скоєних підлітками. Тому, дорадчий орган вирішив дані родини ввести в облік сімей, які потрапили в складні життєві обставини, надавати соціальні послуги, а також проводити з ними профілактичні та просвітницькі роботи. Батькам рекомендували виконувати свої батьківські обов’язки, а в разі подальшого ігнорування – клопотатимуть перед відповідними органами про покарання передбачене чинним законодавством. Районному відділу внутрішніх справ, з метою запобігання повторних злочинів, здійснювати контроль за неповнолітніми дітьми, які проживають в даних родинах і перебувають на обліку кримінальної міліції у справах дітей. 
Заслухавши інформацію Аліни Миколаївни, врахувавши зауваження та пропозиції виступаючих, щодо сім’ї з Черемухи, комісія вирішила зняти її з соціального супроводу без виведення з банку даних. У зв’язку із повноліттям, підлітка родини з Чорнорудки вивели із банку даних, як сім’ю, що потрапила у складні життєві обставини. Вивели із загального банку даних родину із Ружина, яка змінила місце проживання та сім’ю з Зарудинець, яку позбавили батьківських прав.
Знято із соціального супроводу та виведено із загального обліку родину з Білилівки, у зв’язку з подоланням складних життєвих обставин. Продовжено термін договору, щодо здійснення соціального супроводу, іншу родину з Білилівки. Адже протягом часу, що сім’я перебувала під соціальним супроводом, вона не покращила умов проживання та родинних відносин. Виконкому сільської ради рекомендовано дане рішення винести на сесію, родину тримати під постійним контролем та надавати посильну допомогу у вирішенні життєвих проблем.
Введено до обліку сімей, що потрапили в складні життєві обставини, новонароджену дитину родини з Першотравневого.
Юлія МАКОВЧУК
Переглядів: 801 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100