Головна » 2011 » Вересень » 8 » Боже великий, єдиний, нам Україну збережи
13:48
Боже великий, єдиний, нам Україну збережи
Двадцять четвертого серпня, у День  Незалежності України, прихожани УПЦ Київського патріархату у каплиці Покрови Богородиці помолилися за долю української держави. Молитву за Україну відслужив протоієрей Андрій Яким. Після молитви, коли церковний хор проспівав многоліття всьому українському народові. Отець Андрій Яким звернувся до прихожан з проповіддю:
«Дорогі браття і сестри, ми повинні усві-домити, що коли молимося і благаємо Бога за долю України, ми молимося за кожного з нас, за всіх людей, які проживають в Україні, тому, що Україна уособлюється з народом, який населяє цю територію, який споконвіку проживає на цій землі. Також отець Андрій нагадав слова з Євангелія від Матвія «Просіть і буде дано Вам, стукайте і відчинять Вам, шукайте і знайдете». Якщо кожен з нас бажає своїй сім’ї, дітям добра і щастя, то Ви не повинні надіятися на князів і синів людських, бо в них немає спасіння. Спасіння потрібно просити у Господа Бога».
Парафіяни помолилися за місцеву владу, за хворих, безпритульних, пригноблених, за всіх тих, в кого немає рідних та близьких, щоб помолитися за них і навіть за ворогів.
По закінченню проповіді священик надав слово голові районної ради Б.О.Ходаків-ському, який привітав прихожан з Днем Незалежності України. Він побажав парафіянам добра, щастя та благополуччя. Також від райдержадміністрації привітав прихожан керівник апарату РДА А.М.Марущак. Звичайно, у церкві не було такого велелюддя, але у всіх панував піднесений, святковий настрій.
Василь КОПАЧ
Переглядів: 940 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100