Головна » 2011 » Червень » 16 » Цікаво й корисно проводять час у «Сонечку»
14:48
Цікаво й корисно проводять час у «Сонечку»
Літо – чудова пора учнівських канікул, коли можна гарно відпочити. Першого червня в Роставицькій ЗОШ І-ІІІ ст. відкрилися двері для 46 дітей, які вирішили провести свій час у таборі відпочинку «Сонечко», де щодня на них чекають цікаві ігри, конкурси, розваги,  змагання, екскурсії.

Найбільш цікавою для дітей була зустріч з відпочиваючими табору «Дзвіночок», яка відбулася 8 червня в Малочернявській школі. Спочатку керівник табору О.М.Дмитренко познайомив з історією села Мала Чернявка, школи, видатними людьми та пам’ятними місцями. Потім танцювальний ансамбль «Фантазія» привітав гостей прекрасним танком «Україна». Після цього на спортивному майданчику було проведено футбольний матч між командами таборів. Він виявився дуже цікавим та напруженим і закінчився з рахунком 1:0 на користь команди «Сонечко». Гол забив Богдан Гребінь.
Також були проведені «Старти надій». Учні переносили м’ячі, стрибали, проходили через обручі, передавали естафетні палички тощо. Ці захоплюючі змагання закінчилися з однаковим результатом, тобто перемогла дружба.
Але на цьому літній відпочинок школярів не закінчується. Тож бажаю всім і надалі прекрасно і цікаво провести час.
Вікторія БОНДАР

Переглядів: 737 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100