Головна » 2017 » Січень » 11 » Гарно зустріли Новий рік
11:57
Гарно зустріли Новий рік

Святкування  Нового 2017 року у Чорнорудській  загальноосвітній школі І-ІІ ступенів розпочалося з новорічного ранку для молодших школярів, організованого класоводами та музичним керівником О.А.Штикою, і продовжилось по-справжньому красивим шоу для учнів 6-9 класів «Міс Кришталевий Черевичок-2017». Позмагатись за кришталевий черевичок як нагороду виявили бажання дванадцять вродливих дівчат.

У першому конкурсі   «Моя візитка» конкурсантки оригінально розповідали про  образ, який вони представляли.  Другим конкурсом було вітання з Новим роком та приготування новорічного блюда. І на завершення – третій конкурс «Кращий новорічний костюм  Снігурочки». Багато оплесків лунало від бо-лільників, побажань, музики, аби юність і фортуна  допомогла досягти успіху. 
На свято були запрошені працівники сільського Будинку культури Олена Миколаївна Фіщук та Олена Василівна Радчук, місцеві підприємці, батьки. Всі присутні зацікавлено дивились на театралізовані дійства учнів 6-7 класів. Найкращими акторськими вміннями відзначилися Влад Теренюк (7 кл.), Максим Маленівський (7 кл.); Назар Шевченко (6 кл.); Артур Плюшко (5 кл.); Аліна Циз (9 кл.) Здивували присутніх маленькі ілюзіоністи Костя Костюк та Іван Грек.
Педколектив школи,батьки вдячні спонсорам агрофірми «Світанок» за новорічні подарунки, які отримали всі учні школи, та підприємцям Миколі Миколайовичу Ващуку, Леоніді Василівні Буняк за грошові винагороди усім конкурсанткам.
У номінації «Міс Кришталевий Черевичок» перемогла учениця  8-го класу Інна Поліщук. Титул «Міс Попелюшка» отримала Рима Кононенко, а «Міс Снігурочка» стала Діана Ващук.
Тож хай хвиля радощів, якою розпочався Новий рік, буде супутницею дітей та їх батьків у нинішньому 2017 році і у всі майбутні роки.
Миру, благополуччя, достатку хотілося б  побажати  у Новоріччя, щасливі бачити обличчя, і щоб в очах світилась віра, любов, надія і довіра. 
Клавдія Франчук

 

Переглядів: 1678 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100