Головна » 2017 » Січень » 11

Мир Господи всім!
Боголюбиві брати та сестри!
З благословіння високопреосвя щеннішого Ізяслава архієпископа Житомирського та Овруцького, керуючого Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату.
Запрошуємо вас до молитовного та духовного єднання 26 січня 2017 року о 1100 на освячення каплиці святителя Луки ар-хієпископа Кримського та Сімферопольського при Ружинській центральній лікарні.
Настоятель каплиці Святого Луки Сімферопольського та Кримського Української Православної Церкви Київського Патріархату при Ружинській центральній лікарні о.Віктор (Сирбу)

 

Просмотров: 1668 | Добавил: kulunka | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

«Життя прожити — не поле перейти», — говорить народна мудрість. Здавна люди помітили, що не існує тих, хто був би щасливим в усьому. Хто має багатство, той не має душевного спокою, і навпаки. «Для когось багатство – це гроші та достаток, для мене – здорові та щасливі діти… Хтось мріє про високі посади, а хтось про мир в країні та в родині», – каже Марія Кузьмівна Новаківська з Ружина. У кожного свій життєвий шлях, єдиний та неповторний, подекуди важкий, з гіркуватим чи солодким присмаком…

Непростим було життя Марії Кузьмівни. Народилася вона 14 січня 1927   року в багатодітній сім’ї Кузьми Дем’яновича та Феодосії  Мифтодіївни Войтко. В сім’ї виховувалося восьмер ... Читати далі »

Просмотров: 1889 | Добавил: kulunka | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

Дороги в Ружині та в селах району після сильного снігу, який стрімко випав вихідними, були очищені. До цього активно долучилися всі сільські голови та активісти сіл. Про це та про інше начальники відповідних служб прозвітували на засіданні районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яка відбулася в райдержадміністрації 10 січня. Провела засідання голова РДА Наталія Скавінська. 

Під час Різдвяних свят Ружинський район, як і всю Україну, накрили сильні морози та снігопад з хурделицею. Перші години снігопаду дороги району не чистили, адже сніг не переставав сипати, а сильний вітер робив перемети заввишки в метр і більше. Тому комунальні служби та сільські голови вирішили почекати, аби негода хоч трохи припинилася. Вже в понеділок та вівторок техніка безперестанку працювала на заметених дорогах. Таким чином від снігопаду бу ... Читати далі »

Просмотров: 1798 | Добавил: kulunka | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

Життя прекрасне, попри різні труднощі, нечесність та байдужість інших... Не раз здається, що воно може розпочатися та закінчитися в одну мить, однак воно продовжується, розмальовуючи кожень день новими барвами, наповнюючи новими емоціями, мріями і планами на майбутнє... Кожний прожитий день – це окрема неповторна історія, що або змушує замислитись над прожитим, або додає сил і снаги жити далі…

Просмотров: 1715 | Добавил: kulunka | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

Напередодні Нового року уже не перший рік «Будівельний двір+» запрошує на святкову акцію, яка проводиться серед покупців. І цього разу 29 грудня на підсумковий розіграш призів зібралося більше сотні клієнтів «Будівельного двору+». Як уже заведено, кожен учасник акції особисто упаковує у невеличкі контейнери свої купони. Багато учасників розіграшу мають по кілька акційних купонів, тому участь у акції беруть, відповідно, кілька разів.

Бензиновий тример, водяний фільтр, електроінструменти, побутова техніка, енергозберігаючі лампочки, фарби, грошові сертифікати та інші подарунки розігрувалися серед присутніх. 
Як зазначив власник «Будівельного двору+» Віктор Пасічник, без п ... Читати далі »

Просмотров: 1735 | Добавил: kulunka | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

Святкування  Нового 2017 року у Чорнорудській  загальноосвітній школі І-ІІ ступенів розпочалося з новорічного ранку для молодших школярів, організованого класоводами та музичним керівником О.А.Штикою, і продовжилось по-справжньому красивим шоу для учнів 6-9 класів «Міс Кришталевий Черевичок-2017». Позмагатись за кришталевий черевичок як нагороду виявили бажання дванадцять вродливих дівчат.

У першому конкурсі   «Моя візитка» конкурсантки оригінально розповідали про  образ, який вони представляли.  Другим конкурсом було вітання з Новим роком та приготування новорічного блюда. І на завершення – третій конкурс «Кращий новорічний костюм  Снігурочки». Багато оплесків лунало від бо-лільників, побажань, музики, ... Читати далі »

Просмотров: 1677 | Добавил: kulunka | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

Впродовж року Ружинський районний центр зайнятості плідно співпрацював з Ружинським районним військовим  комісаріатом з питань популяризації військових професій та контрактної служби. Так, за 12 місяців було організовано 20 інформаційних семінарів, до участі в яких було запрошено 255 шукачів роботи. 

Заступник військового комісара Олег Андрійчук детально розповідав про умови проходження військової служби за контрактом. Він наводив яскраві приклади з життя жителів району, які зробили свій вибір на користь контрактної служби.
Стан здоров’я та придатність до військової служби за медичними показниками та показниками профвідбору, фізична підготовленість та психологічна стійкість кандидата на військову службу - основні вимоги під час відбору та прийняття на військову службу.
 Приємно зазначити: 6 безробітних  підписали кон ... Читати далі »

Просмотров: 1764 | Добавил: kulunka | Дата: 11.01.2017 | Комментарии (0)

Міні-чат

100