Головна » 2010 » Травень » 21 » Калуський успіх ружинців
10:02
Калуський успіх ружинців
Ружинці вибороли друге місце у змаганнях за кубок України з бодібілдінгу та фітнесу, які відбулися у м. Калуш на Івано-Франківщині 15-16 травня 2010 року.
У турнірі взяли участь бодібілдери з багатьох українських міст: Львова, Одеси, Києва, Полтави, Чернівців, Севастополя та багатьох інших. Житомирщину також представляли спортсмени з Коростеня. На змагання були запрошені че-мпіони Європи та призери і переможці міжнародних кубків.


Отож журі визначило переможців: Ігор Талимончик, який виступав за ружинську команду, дістав «золото» у категорії «Ветеран». У другій категорії «бронзовим» призером став Микола Скрипнюк, тренер наших спортсменів. До речі, Миколу вже за-просили до дублюючого складу української команди на чемпіонат Європи з бодібілдінгу та фітнесу, який відбудеться влітку цього року. Гідно виступили кожен у своїй категорії й інші наші земляки: Артем Квашевський зайняв п’яте місце, Юрій Ткачук та Віталій Олея посіли шості сходинки, Євген Лозовий – восьму. Таким чином ружинські бодібілдери зайняли друге загальнокомандне місце. Поступилися ружинці лише львів’янам.


Тренер команди Микола Скрипнюк наголосив, що змагання такого рівня потребують дуже серйозної підготовки. На початку листопада нинішнього року у Львові відбудеться чемпіонат України з бодібілдінгу і фітнесу, де зможуть взяти участь більше юніорських команд. Тому молодим ружинським спортсменам варто добре підготуватися до виступу. За два тижні до цього в Ружині відбудуться обласні змагання, де й оберуть найкращих представників для участі в чемпіонаті.


Команда щиро вдячна за спонсорську підтримку районній державній адміністрації, неодноразовому меценату спортсменів приватному підприємцю Віктору Пасічнику, а також за матеріальну підтримку підприємцю ВолодимируГалішену. Особлива вдячність водію Андрію Сопуну.
За інформацією
Володимира АГЕЄВА
Переглядів: 1981 | Додав: zmya | Рейтинг: 3.4/5
Всього коментарів: 3
3 тринадцять (13)  
0
booze teehee teehee wink shy shutup

2 килинка  
0
eek eek eek booze

1 33  
0
hands hands hands hands hands

Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100