Головна » 2011 » Травень » 13 » Ми у вічному боргу перед вами, ветерани
12:37
Ми у вічному боргу перед вами, ветерани
З кожним роком все менше залишається тих людей, які були учасниками і свідками страшних подій Великої Вітчизняної війни. Святковий концерт напередодні 66 річниці Перемоги відбувся у районному будинку культури. Голова районної ради Б.О.Ходаківський привітав всіх присутніх з наступаючим святом.

– Дорогі ветерани, учасники бойових дій, в цей святковий день ми вас вітаємо і дякуємо за мирне небо над нами та нашими дітьми. Страшні роки ви пережили, мільйони людей загинули, тисячі скалічено та понівечено. Та ви витримали пекло війни, за що від щирого серця дякуємо вам, бажаємо міцного здоров’я і довголіття, добра і радості, низький вам уклін і дай вам Бог здоров’я, щоб стрічати ще 100-річчя Перемоги, - побажав Б.О.Ходаківський.
До вітань приєднався заступник голови райдержадміністрації І.І.Семенчук:
– Величезний подвиг захисників вітчизни залишається невичерпним джерелом патріоти-зму, хоч і минуло вже 66 років від Великої Перемоги. Внесок українців у перемозі над фашистською Німеччиною величезний. Україна зазнала колосальних людських втрат. Не оминула Велика Вітчизняна війна і нашого району. З перших днів наші воїни активно вступили в боротьбу проти загарбників. Напередодні Дня Перемоги ми згадуємо всіх тих, чиї життя забрала війна, та складаємо глибоку шану ветеранам, які винесли тягар війни та підняли країну з руїн. Ми у вічному боргу перед вами, і вдячні вам за зразки мужності, силу духу та самопожертву.
Районний військовий комісар О.В.Гладишко також привітав ветеранів та побажав їм усіляких гараздів. Однією з перших до вітань приєдналася учениця Зарічанської школи Надія Бринзюк. Народний самодіяльний ансамбль української пісні «Щербів» порадував душевними піснями «Поліська партизанська» та «Повертали хлопці додому». Фольклорний блок за участю колективів художньої самодіяльності сіл Княжики, Березянка та Карабчиїв додав приємного настрою усім присутнім. Олександр Гайдук з Топорів розвеселив всіх гуморесками. Учні хореографічного класу музичної школи (викладач Віктор Добровольський) подарували веселий «Український таночок». Музичне вітання (під керівництвом Лео-ніда Поліщука) прозвучало від ансамблю гармоністів з Березянки. Музична композиція художнього керівника Білилівського будинку культури Людмили Кримовської прозвучала під супровід танцювального колективу «Фантазія» з Малої Чернявки (художній керівник Ая Малашина). Учні Зарудинецької школи Роман Мазілін та Олександр Партала підбадьорили всіх піснею «Не давайте суму жити». Анна Опалінська з Вільнопілля виконала пісню «Черевички», Вчорайшенський зразковий танцювальний колектив виконав таночок «Українські візерунки», а під керівництвом Анатолія Гнатюка зразковий хоровий колектив виконав пісню «Гуляй село». Також музичні твори прозвучали від Станіслава Тремеля, художнього керівника Ягнятинського будинку культури, та Івана Москальчука з Бистрика. Музичне вітання «Огоньок» виконав ансамбль гітаристів музичної школи (викладач Світлана Григоренко). Під супровід вчителів музичної школи Володимир Мороз виконав пісню «Не старіють душею ветерани», директор музичної школи Юрій Мацюк разом з учнями Ольгою Сивак, Сергієм Мацюком та Павліною Миколюк подарували пісню «Малиновий дзвін». «Балада про мальви» прозвучала у виконанні учениці Ружинської гімназії Віки Панченко, а директор районного будинку культури Любов Хитра виконала твір «Перемога».
На закінчення святкового концерту голова районної ради ветеранів В.П.Шуляк привітав ветеранів зі святом та подякував усім учасникам за змістовний концерт.
Юлія Маковчук


Переглядів: 1002 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/11
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100