Головна » 2011 » Червень » 10 » Найпрекрасніші на світі – це щасливі діти!
13:59
Найпрекрасніші на світі – це щасливі діти!
Районний фестиваль «Надії твої, Україно», приурочений Міжнародному дню захисту дітей, відбувся в Ружинській гімназії першого червня. Діти – майбутнє держави, від них залежить подальше існування людства. Виховані в любові та теплі, вони зростають, залишаючи в своїх душах добро та розуміння до всього оточуючого. Сучасна юнь надзвичайно розвинута та талановита. Тому, на святі їх розум і творчість
об’єднались в одне ціле.


Розпочалося свято малюванням малюнків на асфальті біля школи. Діти малювали те, якою вони бачать нашу планету в майбутньому. Кожний малюнок по-своєму особливий, пронизаний дитячими теплом та любов’ю. Вибрати найкращий виявилось не легко, адже в кожному втілена певна ідея та вкладено душу і серце. Та перші місця вибороли Ружинська гімназія, Зарічанська та Ягнятинська школи. Друге місце присудили Топорівській, Чорнорудській та Роставицькій школам. Третє місце між собою розділили Зарудинецька, Прибережненська, а також Бистрицька школи.
Урочистості розпочала пісня «Наші діти», яку подарували присутнім учні Ружинської гімназії під керівництвом В.М.Мороза.
Привітав молодь району за-ступник голови райдержадміністрації І.І.Семенчук.


– Це свято не лише дітей, а й дорослих. Тому що саме від того, які умови ми створимо для дітей сьогодні, буде залежати наше майбутнє та майбутнє держави. Ми в свою чергу будемо допомагати всім, що в наших можливостях. Адже діти однозначно повинні бути забезпечені затишними шкільними приміщеннями, комп’ютерною технікою, – наголосив Іван Іванович та побажав усім міцного здоров’я, відпочинку під час літніх канікул та сил у новому навчальному році.
До привітання приєднався начальник відділу освіти РДА В.Г.Федорчук. Він зазначив, що хоч цей рік був навантажений, адже проводилось безліч заходів, та діти, які зібрались в цьому залі, змогли показати високі результати.


Наказ відділу освіти про проведення районного фестивалю «Надії твої, Україно» та нагородження творчо обдарованих дітей зачитав завідуючий райметодкабінетом О.Б.Коляновський, а Грамоти вручив В.Г.Федорчук. А також подарунки вручила голова районної організації ВО «Батьківщина» Н.Г.Скавінська. Згідно з наказом за перемогу в II етапі та високі особисті досягнення в III та IV етапах Всеукраїнських олімпіад, обласних, Міжнародних та Всеукраїнських конкурсах нагородили Грамотами відділу освіти райдержадміністрації з врученням цінних подарунків учнів Ружинської гімназії:
Сергія Коляновського – переможця II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з інформатики, фізики та історії, призера обласної олімпіади з інформатики (I місце), фізики (ІІІ місце);
Сергія Орищенка – переможця II етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з географії, призера обласної олімпіади з географії (диплом ІІІ ст);
Оксану Кравчук – переможця II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з української мови і літератури та правознавства, призера обласної олімпіади з української мови і літератури (диплом ІІ ст.), правознавства (диплом ІІІ ст);
Анну Кирилюк – переможця II етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з російської мови і літератури, призера обласної олімпіади з російської мови і літератури (диплом ІІІ ст);
Віталія Харчука – переможця II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з історії та географії, призера обласної олімпіади з географії (диплом ІІІ ст);
Олександра Ямкового – учня Бистрицької школи, переможця II етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики, призера обласної олімпіади з інформатики (диплом ІІІ ст);
Аліну Кирилішину – ученицю Білилівської гімназії, переможця II етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з математики, призера обласної олімпіади (диплом ІІІ ст);
Діану Слеб – ученицю Ягнятинської школи, переможця II етапу ХI Міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, призера обласного етапу (ІІ місце).


За перемогу в II етапі Всеукраїнських учнівських олімпіад нагородили грамотами відділу освіти райдержадміністрації з врученням цінних подарунків учнів Ружинської гімназії: Юрія Первушина – математика, Наталію Погребицьку – українська мова, Юлію Ярич – біологія і хімія, Тетяну Володіну – правознавство, Олену Ющук переможця I етапу конкурсу – захист робіт МАН, Тетяну Березівську – математика, географія та ХI міжнародного конкурсу з української мови ім. П.Яцика, Ярослава Ревуна – інформатика, Ольгу Рябу – хімія, переможця I етапу захисту робіт Малої Академії наук, хіміко-біологічне відділення, Анну Ткачук – англійська мова, Максима В’юка – трудове навчання, Петра Пташинського – фізика, Тетяну Ковтун – біологія, російська мова і література, Людмилу Яремчук – хімія, Марію Черній – екологія; учнів Білилівської гімназії: Юлію Мельник – біологія та хімія, Інну Криворучко – переможця І етапу конкурсу-захисту робіт МАН, Катерину Дзюбу – переможця І етапу конкурсу-захисту робіт Малої Академії наук України, Валентину Мельник – математика; учнів Бистрицької школи: Миколу Парасочкіна – російська мова і література, Альону Столітню – фізика; учнів Роставицької ЗОШ I-III ст.: Олександра Зборівського – історія, Анну Саківську – математика, Віталія Саківського – біологія; учнів Мовчанівської ЗОШ I-III ст.: Яну Кухарець – біологія і хімія, Вікторію Гаврилюк – російська мова і література, переможця конкурсу користувач ПК в номінації «Word», Уляну Олянін – користувач ПК в номінації «Еxcel», Яну Онищук – користувач ПК в номінації «Power Point»; учнів Вчорайшенської ЗОШ І-ІІІ ст.: Ірину Гнатюк – англійська мова, Оксану Сергатюк – українська мова та ХІ Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика; учнів Ягнятинської ЗОШ І-ІІІ ст.: Вадима Оберемка – економіка, Ольгу Галамагу – учасника ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з трудового навчання; ученицю Чорнорудської ЗОШ І-ІІІ ст. Вікторію Витвицьку – англійська мова, ученицю Чорнорудської ЗОШ І-ІІ ст. Аліну Кузьму – математика, учня Прибережненської ЗОШ І-ІІ ст. Владислава Бойчука – історія, ученицю Верхівнянської ЗОШ І-ІІІ ст. Юлію Линик – українська мова, учнів Голубівської ЗОШ І-ІІІ ст., Святослава Зінчука – фізика, географія, конкурс екологічних проектів в секції «Енергозбереження в нашій сім’ї та навчальному закладі», учнів Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст. Олега Батько – астрономія і правознавство, Сергія Пилипівського – екологія, ученицю Зарудинецької ЗОШ I-III ст. Аліну Яриновську – німецька мова, ученицю Малочернявської ЗОШ I-II ст. Олену Хоцінську – німецька мова, ученицю Вільнопільської ЗОШ I-III ст. Тетяну Добрянську – німецька мова.
За перемогу в районному фестивалі «Жити в злагоді з довкіллям» нагородили Грамотами відділу освіти райдержадміністрації з врученням цінних подарунків агітбригаду Ружинської гімназії «Лікарі землі» за перемогу в конкурсі екологічних агітколективів.
Учениць Ягнятинської ЗОШ I-III ст. Юлію Чумак та Оксану Оксемчук нагороджено за кращі роботи в конкурсі екологічних проектів в секції «Енергетичні ресурси Житомирщини та альтернативні джерела енергії».
Яну Пузир, ученицю Ружинської гімназії, та Оксану Онофрійчук з Верхівнянської ЗОШ I-III ст. – за перемогу в конкурсі на найкращий вірш «Збережемо землю – почнемо з простих енергетичних рішень».
Юлію Бенедюк, ученицю За-річанської ЗОШ I-II ст., за перемогу у виставці-конкурсі екологічних плакатів.
Лілію Опалінську, ученицю Малочернявської ЗОШ I-II ст., за перемогу в конкурсі за найкращий дитячий малюнок «Чорнобиля уроків людству не забути» з нагоди 25 річниці Чорнобильської катастрофи.
За перемогу у II етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді ім. Тараса Шевченка нагородили Грамотами відділу освіти райдержадміністрації з врученням цінних подарунків Мілану Гашимову, ученицю Ружинської гімназії, Оксану Мисюк, ученицю Ягнятинської ЗОШ I-III ст., а Ганну Прийомську, ученицю Топорівської ЗОШ I-III ст. ще й за конкурс «Найкращий читач року – 2011».
За перемогу у II етапі ХI Міжнародного конкурсу з української мови ім. Петра Яцика нагородили Грамотами відділу освіти райдержадміністрації з врученням цінних подарунків Віталія Парасочкіна, учня Бистрицької ЗОШ I-III ст., Ганну Ковальчук, ученицю Топорівської ЗОШ I-III ст., Катерину Прилуцьку, ученицю Ружинської гімназії, Анастасію Звєрєву, ученицю Ружинської гімназії, Юлію Міськову, ученицю Білилівської гімназії, яка також стала переможницею районного конкурсу дитячої творчості «Перлинка».
За перемогу в районному конкурсі дитячої творчості «Перлинка», присвяченого 140-річчю з дня народження Лесі Українки, нагородили Грамотами відділу освіти райдержадміністрації з врученням цінних подарунків Віку Кулибабу, ученицю Вербівської ЗОШ I-II ст., Ірину Руденко, ученицю Ружинської гімназії, Альону Щербу, ученицю Ягнятинської ЗОШ I-III ст.
За сприяння і допомогу у організації та проведені свята В.Г.Федорчук подякував голові райдержадміністрації В.С.Бондарчуку, голові районної організації ВО «Батьківщина» Н.Г.Саківській, голові СВК «Ружинський» О.Ф.Колібабі, голові СФГ ім. Мічуріна В.І.Пилипчуку, директору СВАТ «Житомиррибгосп» В.І.Федуну, керівникові ТОВ «Віва-фарм» В.А.Качуру, директору ДП «Ружин-молоко» А.Я.Цехмейструку, завідуючій аптекою №62 В.А.Козенюк, депутату обласної ради В.П.Сосулі, депутату районної ради М.І.Файдуну, приватному підприємцю Л.І.Кравчук та інформаційному спонсору газеті «Ружинська земля».
Гостей і учасників свята порадували своїми пісенними композиціями Юлія Гопанчук з Роставиці, вчителька музики Білилівської гімназії Людмила Кримовська, дівчатка з Білилівської гімназії. Вероніка Мошківська з Топорів виконала пісню «Рушничок», а Олена Мошківська заспі-вала пісню «Україна» під музичний супровід учнів із Малої Чернявки. Матусь та батьків із піснею «Мамин хліб» Сергій Мацюк із Ружина не залишив байдужими. Пісенно побажала всім добра Діана Шокал з Роставиці. Танцювальними композиціями прикрашали свято дитячий гурт під керівництвом художнього керівника Аї Малашиної та хореографічний колектив з Малої Чернявки.
З композицією «Літо» привітали своїм виступом дівчатка із Білилівки.
На завершення свята за найкращі малюнки на асфальті помічник народного депутата Р.В.Лук’янчука Оксана Адамівна Фелинюк вручила подарунки. Четвертий рік поспіль Руслан Валерійович виділяє кошти переможцям республіканських, обласних олімпіад та конкурсів. По 100 грн вручено переможцям на «життєві дрібнички» та 1050 грн він виділив на подарунки для призерів. Крім того, всі учасники отримали заохочувальні призи.
Не залишили поза увагою і найменшеньких учасників конкурсу. Своїми маленькими пальчиками вони, мов дорослі, уміло держали в руках пензлики та різнокольорову крейду показуючи в малюнках свою талановитість. Івану і Ярослава Потіх із Топорів, Діану Антонюк з Малої Чернявки, Марину Данильчук з Ружина та трьохрічну Анну Наумчук з Ружина, голова районної організації ВО «Бать-ківщина» Н.Г.Скавінська привітала теплими та приємними словами, а також вручила подарунки.

Наталія ШУЛЯК


Переглядів: 2546 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/5
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100