Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Офіційно
06:18
Офіційно
Н А К А З
РУЖИНСЬКОГО РАЙОННОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРА
№ 121 від 2 вересня 2010 року смт Ружин
ПРО ПРИЗОВ ГРОМАДЯН НА СТРОКОВУ

ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ


Згідно Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу» та Указу Президента України «Про строки проведення чергових призовів, чергові призови громадян України на строкову військову службу та звільнення в запас військовослужбовців у 2010 році» №879/2010 від 29.10.2009 року
НАКАЗУЮ:
1. Провести призов громадян на строкову військову службу у жовтні-листопаді 2010 року.
2. Явці на призовну дільницю Ружинського району для призову на строкову військову службу підлягають усі громадяни чоловічої статі 1985-1992 років народження, котрим до дня відправки у військові частини виповниться 18 років і які не мають права на відстрочку або втратили право на відстрочку від призову на строкову військову службу, або не призвані раніше по різних причинах.
3.Всі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу до Збройних Сил України зобов’язані прибути до призовної дільниці за адресою: смт Ружин, райвійськкомат, в точно призначені дні і години з документами, вказаними у повістці. Громадяни, які не отримали повісток про явку в рай-військкомат для проходження призовної комісії, зобов’язані прибути в районний військовий комісаріат протягом дня 1 жовтня 2010 року, маючи при собі документи, що засвідчуючі особу.
4. Всі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу та тимчасово прибули на територію Ружинського району, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та прибути у військовий комісаріат за місцем проживання, в якому вони знаходяться на військовому обліку, для проходження призовної комісії.
5. Громадяни, які не прибули своєчасно для призову на строкову військову службу без поважних причин, несуть відповідальність згідно чинного законодавства.
6. У відповідності до Закону України «Про військовий обов’язок і військову службу», керівники підприємств, установ, організацій і учбових закладів ЗОБОВ’ЯЗАНІ звільнити від роботи (навчання) призовників на час, необхідний для проходження призовної комісії, відізвати їх із відряджень та ЗАБЕЗПЕЧИТИ явку на призовну дільницю.

Військовий комісар Ружинського районного військового комісаріату підполковник О.В.ГЛАДИШКО

Переглядів: 950 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100