Головна » 2011 » Червень » 10 » «ПЛАНЕТА ДИТИНСТВА, ПРОЩАЙ!»
13:55
«ПЛАНЕТА ДИТИНСТВА, ПРОЩАЙ!»

Під таким гаслом 27 травня відбулося свято останнього дзвоника у Березянській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Це свято є традиційним у школі. Щороку, мов ластівки з гнізда відлітають у вирій самостійного життя випускники.


Сьогодні в нашій школі свято,
Гостей зібралося багато,
Дзвінок останній продзвенить
І всю округу сповістить,
Що ще один 11 клас
Закінчив школу, йде від нас.
Такими словами розпочали святкову лінійку ведучі – учень 8 класу Андрій Янкевич та учениця 7 класу Наталія Оленчук. Під оплески присутніх наші першокласники вивели на останню шкільну лінійку учнів 11 класу: Аліну Терих, Анатолія Грінчука, Олександра Оленчука, Василя Москаленка та Вікторію Мошняк. Право підняти Державний Прапор України було надано кращим випускникам Аліні Терих та Анатолію Грінчуку.
Всіх присутніх зі святом привітав директор школи А.А. Білявський, який побажав успішно здати випускникам зовнішнє незалежне оцінювання і вступити до вищих навчальних закладів. Багато гарних слів було сказано учнями першого класу. Вони подарували випускникам дзвіночки на згадку про шкільне життя. А ще запросили їх на свій випускний вечір, який відбудеться через 10 років.
Багато теплих і зворушливих слів було сказано випускниками на адресу вчителів, особливо привітали вони свою першу вчительку О.В.Леонович, яка доклала чимало зусиль, щоб вони виросли розумними, добрими та вихованими дітьми. З напутнім словом до одинадцятикласників звернувся їх класний керівник В.М.Галінський. Не обминули добрим словом випускників і учні 10 класу, які й пов’язали пам’ятні стрічки «Випускник 2011 року» як символ юнацьких років.
На лінійці були присутні і найрідніші для випускників люди – їхні батьки, які виростили, виховали їх і завжди будуть підтримувати. Вони запалили вогонь материнської і батьківської свічки та передали її своїм дітям, щоб її полум’я завжди освітлювало дорогу дітям, як символічний факел життя. До своїх уже дорослих дітей звернулися мами випускників Оксана Грінчук та Лариса Терих, які благословили їх на самостійну життєву дорогу. А також висловили велику подяку вчителям.
Випускники звернулися до батьків зі словами:
Тож до батьків звертаємо своє ми слово:
Ми вас вітаєм щиро, від душі.
Тож просимо вас, любі, озирніться
І ще раз щиро посміхніться,
Бо за добро і ласку вашу
Прийміть тепер медаль ви нашу.
Одинадцятикласники нагородили своїх мам медалями «За ласку і доброту», а батьків «За вимогливість і підтримку».
Особливими будуть канікули і у учнів 4 класу. Адже у новому навчальному році вони вже не повернуться до своєї першої вчительки, бо переступили першу шкільну сходинку. Із закінченням початкової школи учнів привітала Королева Знань (учениця 7 класу Аліна Герасимчук).
І от настала урочиста мить останнього дзвінка. Право подати останній дзвінок було надано учениці 11 класу Аліні Терих та учневі 1 класу Михайлу Ротару.
Ну що ж лишилося зробити?
Присутнім висновок простий:
Випускникам всім побажати
Знайти свій ключик золотий!
Такими словами ведучі закінчили свято і одинадцятикласники пішли на свій останній у шкільному житті урок.

Переглядів: 697 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100