Головна » 2011 » Жовтень » 28 » Політика живе у великих містах, а ми маємо працювати разом
20:46
Політика живе у великих містах, а ми маємо працювати разом

Ми, українці вже добре знаємо, що перед кожними виборами кандидати в депутати рад усіх рівнів обіцяють нам молочні ріки й масляні береги. А от де людині шукати допомоги, як трапилась яка біда чи скрута завітала на поріг після виборів? 

Нагадаємо, що рішенням сесії Житомирської облради встановлено Єдиний день депутата – третій четвер кожного місяця. Цього дня усі депутати мають працювати у закріплених виборчих округах, зустрічатись зі своїми виборцями, звітувати про виконання обіцяного, допомагати людям у вирішенні наболілих проблем.
Член фракції «Батьківщина» Василь Русак опікується Ружинським районом. Він частий гість у нас, адже пов’язують його з нашою землею і родинні стосунки. А тому мешканці сіл і селища постійно звертаються до нього за допомогою.
В основному просять матеріальної підтримки, часто – на лікування. Нині ліки й медичне обслуговування вартує дорого, і не у всіх є можливість придбати чи оплатити навіть найнеобхідніше. На це депутат спрямовує кошти депутатського фонду. Звертаються до Василя Степановича й сільські громади. За його ініціативи як члена постійної комісії з питань бюджету та комунальної власності та підтримки колег з обласного бюджету спрямовуються субвенції, приміром, на придбання техніки для організацій соціальної сфери.
Уважно дослухаючись до того, що хвилює людей, про що вони запитують під час особистих прийомів, Василь Русак помітив, що часто причиною негараздів стає юридична необізнаність. Як укласти чи розірвати договір, як оформити необхідні документи – на ці та низку інших питань він відповідає усім, хто звернувся за порадою, надає консультації, роз’яснення.
В.С.Русак має дві вищі освіти. Кандидат ветеринарних наук, економіст. Нині доцент Житомирського Національного агроекологічного університету, працює над докторською дисертацією. Окрім того, очолює Житомирську обласну партійну організацію «Батьківщина молода». Одружений, виховує сина і доньку.
Василь Русак виріс у маленькому селі на Тернопільщині, тому проблеми і турботи селян йому добре знайомі. «Політика живе у великих містах, а ми, тут, кожен на своєму місці, повинні разом працювати, аби зробити бодай трішки ліпшим життя звичайної людини із звичайного селища чи села», – вважає депутат.
Ольга МОЛЯВЧИК

Переглядів: 638 | Додав: zmya | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100