Головна » 2011 » Вересень » 8 » Представники місцевого самоврядування зійшлися у товариському поєдинку
13:40
Представники місцевого самоврядування зійшлися у товариському поєдинку

Командний дух і самовідданість допомогли ружинцям досягти високих спортивних результатів

Змагання за програмою Другої обласної спартакіади 2011 року серед збірних команд органів місцевого самоврядування відбулися в приміщенні Ружинської гімназії та на спортивному майданчику з синтетичним покриттям 26 серпня.
Голова районної ради Б.О.Ходаківський, начальник відділу
сім’ї, молоді та спорту РДА Н.М.Пилипчук та керуючий справами виконавчого апарату районної ради М.Б.Ярошевський привітали гостей хлібом-сіллю і побажали удачі та витримки.
Змагання проводились у п’яти видах спорту: міні-футбол, волейбол, настільний теніс, шахи та шашки. Загалом змагалися 42 представники органів місцевого самоврядування з Ружина та Бердичева.
Особливо напружена боротьба була між футбольними командами, адже гравці виявили високий рівень спортивної підготовки. 11:1 – з таким результатом ружинські футболісти перемогли бердичівлян. Значний внесок у цій грі зробили Руслан Костюмінський, Валентин Саківський та Віктор Гаврилюк, які забили у ворота суперника найбільшу кількість голів. Безперечну майстерність показав і воротар команди Віктор Зайчук, який вправно відбивав атаки.
Велику спритність та влучність демонстрували й волейболісти, з рахунком 2:0 ружинці отримали перемогу над командою з Бердичева.
Загалом сили розподілились таким чином: у настільному тенісі перші місця здобули Роман Шевчук та Олеся Білоус, Олександр Морозов та Юлія Маковчук стали переможцями у шашках, а перше місце у шахах серед жінок виборола Людмила Шаповалова. Лише у шахах серед чоловіків Юрій Ратушний поступився перемогою В.І.Дмитришину з Бердичева.
Юлія МАКОВЧУК


Переглядів: 602 | Додав: kulunka | Рейтинг: 5.0/3
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100