Головна » 2010 » Жовтень » 1 » Рідшають ряди соціалістів
06:25
Рідшають ряди соціалістів
Двадцять восьмого жовтня відбулась конференція Ружинської районної організації Соціалістичної партії України. На конференції розлядались такі питання:
1. Про висування кандидатів в депутати по багатомандатному виборчому округу виборів депутатів Ружинської районної ради 31 жовтня 2010 року.
2. Про висування кандидатів на сільських та селищного голів.
3. Про висування кандидатів в депутати в одномандатних виборчих округах виборів депутатів сільських, селищної рад.
4. Про висування кандидатів у депутати в одномандатних мажоритарних виборчих округах.
5. Різне.
Конференція одноголосно затвердила список кандидатів в депутати від районної організації СПУ у багатомандатному виборчому окрузі з виборів депутатів Ружинської районної ради 31 жовтня 2010 року. Очолив список Перший секретар райкому СПУ, депутат райради V скликання О.С.Репіч. В першу п’ятірку включені: депутат районної ради В.В.Проскуров, художній керівник Мовчанівського сільського будинку культури Т.Й.Ревунець, керівник агроцеху №3 ДП «Ілліч Агро Умань» М.П.Скиб’юк та заступник завідуючої Ружинської ветаптеки І.Л.Зінчук.
Розглядаючи п’яте питання, конференція задовільнила прохання членів СПУ О.М.Мазура та В.Й.Талька. На підставі заяв та вимог стату О.М.Мазура виключено з лав СПУ за власним бажанням, а В.Й.Талька – з політичних мотивів.
Василь Копач
Переглядів: 715 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100