Головна » 2011 » Вересень » 8 » Субвенції за цукристі
13:43
Субвенції за цукристі
Відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації №138 від 14 квітня 2011 року, затверджено Порядок надання і використання субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам за вирощені та здані на переробні підприємства цукрові буряки.

Згідно вказаного порядку субвенція з обласного бюджету  спрямовується особистим селянським господарствам за вирощені та здані на переробні підприємства цукрові буряки в розмірі 100 гривень за тонну цукросировини (в перерахунку на базисну цукристість).


Особисті селянські господарства, які вирощують цукрові буряки, подають до 1 листопада районній комісії за місцем провадження діяльності, заяву на отримання субсидії.
До заяви додаються:
– довідка про наявність земель сільськогосподарського призначення станом на 1 квітня відповідного року та довідка про площу посіву цукрових буряків, видана сільською, селищною радою;
– документи, що свідчать про факт здачі на переробні підприємства цукросировини;
– довідку банку про відкритий рахунок;
– копію паспорта та ідентифікаційного коду;
– письмове зобов’язання про повернення у місячний термін до обласного бюджету субвенції у разі встановлення контролюючими органами факту їх незаконного одержання або недотримання умов цього Порядку.
Відповідальність за достовірність поданих до районної комісії документів для отримання субвенції з обласного бюджету несе голова особистого селянського господарства.
Переглядів: 656 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100