Головна » 2011 » Травень » 13 » В рахунок аліментів дитина отримала магазини
10:30
В рахунок аліментів дитина отримала магазини
Засідання дорадчого органу суб’єктів соціальної роботи з сім’ями, що опинилися в складних життєвих обставинах, відбулося нещодавно в
райдержадміністрації.


Заслухавши інформацію директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді А.М.Скрипнюк, члени комісії вирішили взяти під соціальний супровід і ввести в загальну базу даних сімей, які перебувають у складних життєвих обставинах, родину з Білилівки. Як наголосила Аліна Миколаївна, одинока безробітня жінка, яка виховує сина сама, звернулася за допомогою до соціального працівника. Адже жінка, маючи складне матеріальне становище, потребує допомоги не тільки психологічної, але й гуманітарної.
Також до загального банку даних було внесено родину із Дерганівки та затверджено план соціального супроводу на дитину, яка проживає в цій сім’ї.
За рішенням дорадчого органу, під соціальний супровід взято сім’ю з Ружина. Як розповіла Аліна Миколаївна, в родині матеріальне становище більш-менш задовільне, проте неодноразово фіксувалися випадки побутового насильства. Чоловік перебуває на обліку в кримінально-виконавчій інспекції.
Члени комісії вирішили підтримати заяву мешканки Ружина щодо надання дозволу на відчуження (дарування) квартири її неповнолітній доньці.
До наступного засідання було відкладене вирішення питання про надання висновку органу опіки та піклування жінці із Ружина про можливість позбавлення батьківських прав її колишнього чоловіка.
А також члени комісії задовільнили прохання жителів Вчорайшого щодо надання дозволу на прийняття в рахунок аліментів від батька на користь малолітнього сина будівлі магазинів, які належать чоловікові.
Аліна ЗІНЬКОВА

Переглядів: 654 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100