Головна » 2011 » Травень » 19 » ВІЛ/СНІД – загроза людству
10:53
ВІЛ/СНІД – загроза людству
Центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді на базі райвідділу міліції провів груповий захід на знак вшанування Дня пам’яті померлих від СНІДу на тему: «ВІЛ/СНІД – загроза людству». До занять були залучені: начальник відділу охорони здоров’я райдержадміністрації В.В.Ніколайчук, провідний спеціаліст центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді С.П.Кутюк, начальник кримінально-виконавчої служби С.В.Ратушна, заступник начальника-начальник міліції громадської безпеки В.Ф.Гутівський, інспектор кримінально-виконавчої інспекції О.О.Гуляс, а також особи, які повернулись з місць позбавлення волі та були умовно засуджені.

Як повідомила С.П.Кутюк, статистика свідчить, що в районі є 12 ВІЛ-інфікованих людей, 1 чоловік помер, а ще один виїхав за межі району. 
Та головне вчасно звернутися до лікаря, щоб запобігти цій інфекції. Обстеження проводиться безкоштовно та конфіденційно, зазначив В.В.Ніколайчук. Він також розповів про шляхи заразливості та профілактику ВІЛ/СНІДу.
На закінчення заходу С.В.Ратушна наголосила, щоб усі засуджені та ті, що повернулись з місць позбавлення волі, обов’язково пройшли обстеження у лікарні та вели здоровий спосіб життя.
Наталія ШУЛЯК

Переглядів: 823 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100