Головна » 2011 » Травень » 13 » Вшанували ветеранів
12:36
Вшанували ветеранів
Нинішню 66-ту переможну весну у Рогачах зустріли інвалід Великої Вітчизняної війни першої групи Олександр Михайлович Ліщук, учасник бойових дій Іван Остапович Шуляк, тридцять три учасники війни та три солдатські вдови.

Війна їм знайома не з кінофільмів та книг. Вона навічно  залишилась у їхніх серцях важким спомином кровопролитних боїв, важкою працею, гнітом окупації. Свято Перемоги для них було і залишається святом добра, перемогою справедливості. Цього весняного дня вони збираються згадати важкі фронтові будні, втрачених побратимів, коханих. І вітання, теплі слова вдячності для них не порожній звук. Разом і з словами вдячності за мирне небо ветерани отримують і матеріальну підтримку. І в нинішньому році не обійшли увагою учасників тієї страшної війни народний депутат України П.І.Жебрівський, керівники ДП «Рогачівське», сільська рада. Солдатські вдови та учасники бойових дій отримали матеріальну допомогу від місцевого господарства та сільської ради, а від народного депутата – аптечки з медикаментами. 
На урочистому мітингу, присвяченому Дню Перемоги, рогачівців привітали сільський голова І.М.Мошківська, директор ДП «Рогачівське» Н.О.Туранська, голова районної організації політичної партії «Українська платформа» В.Ц.Туранський, директор територіального центру В.В.Туранський. Учні Топорівської школи поклали квіти до обеліска та пам’ятника загиблим у роки війни. По закінченню урочистостей для жителів села відбувся концерт, підготовлений учасниками художньої самодіяльності.
В.Василенко

Переглядів: 715 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100