Головна » 2011 » Серпень » 2 » Заклади освіти готуються до Першовересня
16:14
Заклади освіти готуються до Першовересня
Поточний ремонт приміщення Немиринецької  школи планують завершити до початку нового навчального року. Про це повідомила директор школи Л.С.Козачук. Ремонт проводять під патронатом народного депутата України П.І.Жебрівського та за кошти ВАТ «Фармак». За словами Людмили Степанівни, уже завершують заміну вікон та розпочали штукатурні роботи у спортзалі, зовнішніх стін школи та капітальний ремонт фасаду.
Окрім реставрації навчального закладу, як розповів голова сільської ради В.Д.Сіротка, на коперативні кошти немиринецька громада відновила водогінну мережу по вулицях Кірова, Шевченка, Чапаєва та в селі Зелене. За рахунок місцевого бюджету придбали новий водогінний насос та очистили свердловину. На дотаційні кошти та частково за кошти сільської скарбниці розпочали ремонт дорожнього покриття по вулиці Мічуріна.
Систему водопостачання відновлено у Білилівці  по вулиці Леніна та Заріччя. Як розповів сільський голова О.М.Прокопчук, основні кошти на очищення свердловини та відновлення водогінної мережі використали з місцевого бюджету, а також близько п’яти тисяч власних коштів мешканці сплатили за ремонтні роботи.
На дотаційні кошти та додатково на кошти з  бюжету сільської ради розпочато капітальний ремонт дитячого дошкільного закладу в Рогачах. Планується заміна вікон, перекриття даху, заміна дверей та поточний ремонт зовнішніх стін будинку.
Ремонт дороги по вулиці Східна в Зоряному  розпочато за рахунок дотаційних коштів. Також до Дня Незалежності України місцева громада планує відновити вуличне освітлення.
В огіївському дитячому садочку замінені два  вікна та розробляють документацію для капітального ремонту приміщення.
Юлія МАКОВЧУК

Переглядів: 609 | Додав: zmya | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100