Головна » Архів матеріалів
« 1 2 ... 39 40 41 42 43 »
Просмотров: 756 | Добавил: zmya | Дата: 05.11.2009 | Комментарии (0)

                       


З нагоди 65-ї річниці визволення України від фашистських  загарбників заступник голови райдержадміністрації О.В.Кирилюк, голова районної  ради В.Ц.Саківський, голова районної ради ветеранів В.П.Шуляк, керівники   підприємств, установ та організацій району поклали квіти до Монумента слави у Ружині.


Просмотров: 927 | Добавил: zmya | Дата: 30.10.2009 | Комментарии (0)

Мудрий український народ давно підмітив, що риба шукає, де глибше, а людина – де краще. Так і селянин, отримавши у власність земельний і майновий паї, прагне віддати їх у кращі руки. Один інвестор обіцяє молочні ріки та масляні береги, інший – золоті гори, а людям залишається вірити їм на слово. Чи не перетворюються обіцянки на цяцянки показує лиш час.
Не стали виключенням і вербівчани. Довіривши землю інвесторам, сподівалися, що жити в селі стане хоч трохи краще, молодшим буде робота, старшим – увага, якась копійка капне на ремонт доріг, школі буде допомога. Та не все сталось, як гадалось. Стосунки з ТОВ «Ружин-Агро» складалися по-всякому. А нещодавно з’явилися чутки, що на землях вербівчан працює «Технологічна Аграрна Компанія». Хто вони, звідки взялися, чого від них чекати? Невідомість турбує більш за все. Детальніше про компанію, методи її роботи розповів редакції виконавчий директор ЗАТ «Технологічна Аграрна Компанія» Валерій Петрович Шаранюк:
— Насправд ... Читати далі »
Просмотров: 1069 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)



Коли все руйнується, розпочинати будівництво, чи взагалі, якусь нову справу надзвичайно складно. Відсутність необхідних коштів, обладнання – перші перепони на шляху до продуктивної роботи. Але, коли є бажання, можна здолати будь-які перепони. Добре, що на той час не було ще кризи, банківська система працювала справно. У жовтні 2005 року Андрій Андрійович Масюк взяв кредит, орендував приміщення у СТОВ «Зарудинецьке», закупив у СВК «Ружинський» 20 свинок і розпочав господарювати. На допомогу запросив місцевих жителів – сім’ю Ремінських. Власними силами відремонтували приміщення. Але правильно кажуть люди – ремонт не можна закінчити, його можна лише призупинити. Тож уже протягом чотирьох років продовжується ремонт приміщень. Та більше не ремонт, а модернізація. Встановлюється нове сучасне обладнання, модер ... Читати далі »
Просмотров: 957 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

Відбулася нарада-семінар із сільськими та селищним головами, на якій розглянули питання створення районної Асоціації сільських та селищних голів та обрання делегатів на відповідні збори обласного рівня, а також обговорили основні засади Закону України «Про боротьбу з корупцією», збереження внутрішньої цілісності господарських меліоративних систем та зміни, які плануються ввести до Постанови Кабміну «Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України». На семінарі були присутні й депутати обласної ради Л.О.Антонюк,
О.К.Толстанов, О.М.Білецький.
Усі присутні очільники одноголосно проголосували за створення районної Асоціації сільських та селищних голів та обрання керівником організації Мовчанівського сільського голову Г.Є.Козіцьку. Розпочавши перше засідання асоціації Галина Євгенівна на посаду секретаря запропонувала кандидатуру Плосківського сільського голови І.М.Сиротенко, яку одноголосно підтримали всі сільські голови. Разом із головою т ... Читати далі »
Просмотров: 776 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)


За вересень 2009 року автотранспортними підприємствами району, що займаються перевезенням пасажирів (включаючи перевезення автотранспортом фізичних осіб), було перевезено 73, 4 тис. осіб, що на рівні вересня минулого року. За січень-вересень 2009 року перевезено 681, 5 тис. пасажирів, що на 4.2% більше, ніж за 9 місяців минулого року. Пасажирообіг за вересень склав 1771,7 тис. пас. км, що на 5% менше вересня минулого року. З початку року виконано 17065,4 тис. пас. км, що на 5% більше, ніж за відповідний період минулого року.
Відділ статистики у Ружинському районі

Просмотров: 936 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

Ружинським районним управлінням юстиції зареєстровано Ружинську районну організацію партії «Реформи і порядок» без статусу юридичної особи, з видачею свідоцтва про державну реєстрацію за №261 від 27.10.2009 року. Керівник: Зайчук Віктор Федорович.


Ружинським районним управлінням юстиції зареєстровано Ружинську районну організацію політичної партії «Українська платформа» без статусу юридичної особи, з видачею свідоцтва про державну реєстрацію за №260 від 24.09.2009 року. Керівник: Туранський Владислав Цезарович.

Просмотров: 830 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)




30 жовтня минає 13 років, як Указами Президента України від 22.08.1996 р. «Про утворення Державної податкової адміністрації України та місцевих державних податкових адміністрацій» та від 30.10.1996 р. «Питання державних податкових адміністрацій» на базі податкових інспекцій було створено якісно нову, самостійну з вертикальною структурою податкову службу, яка поєднує в собі функції контролю за сплатою податків, стягнення податкового боргу та боротьбу з ухиленням від сплати податків. Практично з цього часу розпочався процес формування структури податкової служби України.
У 1997 році за короткий час було створено Державний реєстр фізичних осіб. У лютому 1998-го розпочалась робота над проектом Податкового кодексу, який у липні 2000 року був поданий на розгляд до Верховної Ради України та прийняти ... Читати далі »
Просмотров: 824 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

Проведення соціальної роботи з сім’ями, дітьми та молоддю — це основне завдання центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Пріоритетним напрямком таких центрів є робота з сім’ями, окремими молодими особами, які потрапили в складні життєві обставини.
В Ружинському районному центрі СССДМ працює 5 штатних працівників. На них покладено відповідальне та нелегке завдання – забезпечення, поліпшення та відновлення якості життєдіяльності сімей, дітей та молоді, захист їх конституційних прав, свобод і законних інтересів, задоволення культурних та духовних потреб.
У центрі працює служба соціальної підтримки сім’ї, яку очолює А.М.Скрипнюк – старанний та відповідальний працівник. Поїхати до домівки тих людей, які потрапили в складні життєві обставини, надати весь комплекс соціальних послуг, заспокоїти, допомогти порадою та добрим словом, підняти настрій діткам та дорослим – все це робота яку виконує Аліна Миколаївна. А ще в центрі вона веде соціальний супровід п ... Читати далі »
Просмотров: 886 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

На високій мажорній ноті завершує службову кар’єру начальник відділу організації виробництва, переробки та маркетингу сільськогосподарської продукціїї управління агропромислового розвитку Володимир Іванович Розломій. Він виходить на заслужений відпочинок. З цього приводу наш кореспондент Василь Копач взяв інтерв’ю.
— Володимире Івановичу, в цьому році вперше в історії Ружинського району є реальна можливість перетнути чотирьохтисячний рубіж по надоях молока від кожної корови. Розкажіть, будь ласка, нашим читачам з чого все розпочиналося?
— Коли я розпочинав свою трудову діяльність, а це було в середині 70-х років минулого століття, то з усіх показників у тваринницькій галузі район завжди мав показники нижчі середньообласних. В цілому за рік середньодобові надої в розрахунку на одну корову складали 1400–1600 кілограмів молока. Тоді перед працівниками галузі стояло завдання досягти двохтисячного рубежу. А мій попередник Олександр Євдокимович Ган ... Читати далі »
Просмотров: 983 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

Одним із напрямів роботи управління праці та соціального захисту населення райдержадміністрації є забезпечення соціального захисту та виплата компенсацій постраждалим внаслідок аварії на Чорнобильській АЕС. Саме цій ділянці роботи з людьми, для яких чорнобильська катастрофа стала трагедією всього життя, присвятила всі свої знання, вміння та прагнення допомагати людям головний спеціаліст управління Марина Лук’янівна Пилипенко.


Родом з міста Єсіль Цілиноградської області Казахстану, Марина волею долі опинилася в Ружинському районі у селі Ягнятин. Саме серед мальовничих краєвидів Ягнятина минало її дитинство та юність, роки навчання у школі, тут вона зустріла своє кохання, виростила своїх дітей. Марина вважає село найкращим місцем, де мають зростати і виховуватись діти, адже в селі люди живуть як велика роди ... Читати далі »
Просмотров: 982 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

Сьогодні управління праці та соціального захисту населення опікується усім тим колом питань, від яких залежить добробут людей. Звичайно, це покладає на працівників управління велику відповідальність, адже потрібно організувати чітку скоординовану з багатьма іншими органами виконавчої влади діяльність, яка б дала можливість ефективно реалізувати державну соціальну політику на місцях. Але разом з тим — додає їм творчої наснаги, зобов’язуючи якнайкраще впоратися з обов’язками. Адже, що краще вони роблять свою справу, то швидше зростатиме рівень життя малозахищених верств населення, ветеранів війни та праці, інвалідів.
В управлінні праці та соціального захисту населення працює 30 досвідчених працівників.
Відділом праці, який очолює І.Л Охрімчук, протягом року було проведено 37 перевірок на підприємствах усіх форм власності щодо дотримання державних гарантій в оплаті праці.
Ліквідація боргів із заробітної плати була і залишається однією із найважливіших соціаль ... Читати далі »
Просмотров: 849 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

В районі розпочалася видача державних актів згідно Постанови Кабінету Міністрів України №844 «Деякі питання реалізації права власності на землю громадянами України у 2009 році».

... Читати далі »

Просмотров: 856 | Добавил: zmya | Дата: 28.10.2009 | Комментарии (0)

В районі три організації займаються будівництвом, ремонтом та обслуговуванням автошляхів. Працівники кожної з них в міру фінансових можливостей забезпечують нормальне функціонування транспортних магістралей. Безперечно, стан доріг бажає бути кращим, але через брак коштів неможливо довести його до належного рівня. Автодорога Біла Церква – Кременець, яку на території Ружинського району обслуговує філія Бердичівської ДЕД під керівництвом В.І.Дударя, давно потребує капітального ремонту. Проте, не тільки не виділяються належні кошти, але й зменшується фінансування на поточні роботи. 
 Незважаючи на брак фінансів, шляховики утримують дорожнє полотно в робочому стані. 

                              ... Читати далі »

Просмотров: 873 | Добавил: zmya | Дата: 23.10.2009 | Комментарии (0)


Руйнувати завжди легше, ніж будувати. А збудоване легше зберегти, ніж потім відбудовувати зруйноване. Здавалося б, відома аксіома. Та в більшості випадків відбувається навпаки. Усе те, що будувалось, примножувалось роками-десятиліттями, не вберегли, розтрощили, порізали на брухт, порозтягували, а потім бідкаємось, що втратили майно. Ходимо, шукаємо допомоги, як після пожежі, шукаємо відро, щоб загасити полум’я.

Не так уже й давно Ружинський хлібзавод забезпечував різноманітною хлібобулочною продукцією, кондитерськими та ковбасними виробами весь район. Не було значних нарікань і щодо якості продукції. Жителі району мали власний хліб, ковбаси, печиво, макарони, напої, на підприємс-тві працювали люди. Згодом підприємство змінило форму власності. Завод перейшо ... Читати далі »
Просмотров: 868 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)

Урочисте засідання до Дня працівника харчової промисловості стало справжнім подарунком для трудівників єдиного в Ружинському районі підприємства, що виробляє продукти харчування, — дочірнього підприємства «Ружин-молоко». Слова вітань, щирі побажання щастя та благополуччя лунали цього дня на адресу трудівників підприємства, а запальними піснями, неперевершеними аріями з опер, дотепами, жартами, гуморесками потішили учасників свята артисти центру військово-музичного мистецтва повітряних сил Збройних Сил України «Крила України».
Вітаючи колег з професійним святом,
директор дочірнього підприємства А.Я.Цехмейструк наголосив, що на працівників галузі покладена величезна відповідальність, адже вони працюють на благо людей, задовольняючи їх потреби у смачних і якісних продуктах харчування, працюють над впровадженням у виробництво нових видів продукції, яка користується попитом на ринку. Він також подякував за працю та відданість професії усім працівникам та ветерана ... Читати далі »
Просмотров: 967 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)


Транспортна система України виходить на все більш високий рівень. Сучасні транспортні шляхи стають ознакою модернізації життя, свідченням стабільного та динамічного розвитку 
держави.
Сьогодні важко уявити собі сучасне життя, господарську діяльність та побут кожної людини без автомобільного транспорту. У цій важливій сфері економіки трудиться численна армія професіоналів, праця яких багато в чому визначає функціонування всіх галузей господарства району та життєдіяльність населених пунктів.
На території нашого району працює автодорожнє підприємство «Ружинський райавтодор», яке обслуговує 256,9 кілометрів доріг. Очолює організацію В.ІМаркітан — принциповий, добропорядний та справедливий керівник. Тридцять робітників не покладаючи рук трудяться для покращення стану шляхів, зменшення аварійності та збільшення безпеки всіх учасникі ... Читати далі »
Просмотров: 817 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)

Станом на 1 жовтня 2009 року у Єдиному Державному реєстрі підприємств та організацій України у Ружинському районі значилвся 501 суб’єкт господарської діяльності, з них 481 або 96,0 % мають статус юридичної особи, 20 — філії без права юридичної особи.
Із зареєстрованих в районі підприємств та організацій — 169 зазначили першим видом діяльності сільське господарство, мисливство та лісове господарство, 94 — державне управління, 69 — надання комунальних та індивідуальних послуг; діяльність у сфері культури та спорту, 58 — освіту, 41 — торгівлю, ремонт автомобілів, побутових виробів та предметів особистого вжитку, 25 — переробну промисловість, 11 — операції з нерухомим майном, оренду, інжиніринг та надання послуг підприємцям, 12 — будівництво, 8 — охорону здоров’я та надання соціальної допомоги, 5 — діяльність транспорту і зв’язку, 2 — фінансову діяльність, 1 — рибництво, 4 — добувну промисловість, 2 — виробництво та розподілення електроенергії, газу та води.
Тамі ... Читати далі »
Просмотров: 879 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)


Нові умови вступу до українських вишів спонукають наше суспільство провести ревізію поглядів на освітянську роль коледжів, училищ, технікумів. Попит на них зростає. І цьому підтвердженням є результати вступної кампанії на нинішній навчальний рік. До прикладу, на одне навчальне місце у Верхівнянській філії Житомирського агротехколеджу претендувало півтора абітурієнта. Відомо, що у попередні роки заклад відчував дефіцит бажаючих навчатися у ньому. Про роботу навчального закладу спілкуємося з директором коледжу О.О.Дмитренком.
– Олексію Олексійовичу, розкажіть, будь ласка, детальніше про результати вступної кампанії на 2009-2010 навчальний рік у філії.
– На перший курс цього року до нас прийшли навчатися 75 студентів, з них 70 – за державний кошт. Бажаючих вступити до навчального закладу, згідно заяв, було 110. Це діти не л ... Читати далі »
Просмотров: 975 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (1)


На запитання наших читачів відповідає заступник начальника відділу Держкомзему у Ружинському районі М.В.Руденко.
Я купив житловий будинок. Земельна ділянка попереднім власником не була приватизована. Як мені приватизувати землю? Чи можу я скористатися правом на безплатне отримання акта на землю?
Приватизація земельних ділянок при переході права власності на житловий будинок, господарські будівлі і споруди на підставі цивільно-правових угод (купівля-продаж, дарування) здійснюється шляхом розроблення технічної документації із землеустрою щодо складання документів, що посвідчують право на земельну ділянку.
Особа, до якої на підставі договору купівлі-продажу або дарування перейшло право власності на житловий будинок, має право звернутися до сільської, селищної ради для прийняття рішення про передачу їй у власність земел ... Читати далі »
Просмотров: 973 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)

З першого січня 2009 року набрав чинності Закон України «Про забезпечення реалізації житлових прав мешканців гуртожитків», метою якого є захист житлових прав мешканців гуртожитків, недопущення їх виселення із займаних житлових приміщень, недопущення відчуження гуртожитків, які будувалися за державні кошти.
Громадяни, які на законних підставах і тривалий час (не менше п’яти років) зареєстровані та фактично проживають у гуртожитках, призначених для проживання одиноких громадян або для проживання сімей, та не мають іншого власного житла, можуть реалізувати право на житло шляхом приватизації його у гуртожитку.
Цей закон чинний щодо гуртожитків, які є об’єктами права державної чи комунальної власності, та гуртожитків, які перебувають у повному господарському віданні чи в оперативному управлінні підприємств, установ, організацій з управління житловим фондом незалежно від форм власності. Крім гуртожитків, що перебувають на балансі військових частин, закладів, уста ... Читати далі »
Просмотров: 1038 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)

На звернення громадян щодо встановлення статусу інваліда війни особам, які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС у складі формувань Цивільної оборони відповідно до п. 9 ст. 7 Закону «Про статус ветеранів війни, гарантії їх соціального захисту» відповідає начальник управління Ольга Петрівна Розумович .
Пунктом 10 «Положення про порядок видачі посвідчень і нагрудних знаків ветеранів війни», затвердженого постановою КМУ від 12.05.1994 р. №302, визначено, що «Посвідчення інваліда війни» видається на підставі довідки МСЕК про групу та причину інвалідності.
Водночас мають місце випадки, коли для встановлення статусу інваліда війни громадяни надають до органів праці та соціального захисту населення довідки, що видаються Комісіями з питань підтвердження участі в ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи Управління з питань надзвичайних ситуацій Київської обласної та Головного управління з питань надзвичайних ситуацій Київської міської держадміністра ... Читати далі »
Просмотров: 3729 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)

Здається, звичайнісінькі слова, а примушують людину задуматися над своїм життям. Внутрішній світ людини – як незбагненно великий небесний простір, як море, в якому не порахувати крапель, як пахуча квітка, в неповторності якої не можна виміряти межі краси і сили аромату.
Скільки ж всього в нашій душі? Настільки багато, що навіть слова всіх мов на землі, всі жести, відомі нам, не стануть дзеркалом внутрішнього світу. Тому і потрібне нам мистецтво – мистецтво творити. Картина, вірш, виріб – зв’язаний, сплетений, зліплений, зшитий – все несе в собі частинку інформації про свого творця, його душу.
Не дарма саме такій тематиці («Не святі горшки ліплять») була присвячена виставка учнівських робіт з природного матеріалу в Зарічанській школі.
Завітавши до нас, ви були б здивовані побаченим. Малята-першокласники вразили композицією «До рідного берега», де два красені-лебеді, схиливши голови, серед густих очеретів хлюпотіли водою. Навіть важко повірити, що зі звичайн ... Читати далі »
Просмотров: 1433 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)

Осінь – чарівна пора року, яка надихає на поезію, дарує останнє тепло року та свята врожаю. Святом Міс Осінь-2009, яке традиційно відбувається у школі ще з 2000 року, порадувала осінь весь колектив Бистрицької школи.
Тож дев’ять років поспіль дівчатка нашої школи змагаються за звання Міні-міс Осінь, Юна Міс Осінь та Міс Осінь.
Конкурси оголошуються заздалегідь і учасниці починають готуватися. Кожна по-різному готує розповідь про себе, потім дівчатка змагаються, хто талановитіший: вони співають, танцюють, декламують вірші. А далі – показ мод та зачісок. Які тільки моделі одягу та зачіски не видумували наші конкурсантки! І одяг із паперу, з осіннього листя, дощовиків, бальні сукні з целофанових пакетів, а також взуття: черевички, резинові чобітки, ласти, калоші і до них оригінальний супровід, — де і коли їх можна одягати та взувати.
Наступний конкурс — музичний. Конкурсантки заздалегідь готують відео-кліп на пісню про осінь. А завершенням свята став конкурс ... Читати далі »
Просмотров: 949 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)


Чотирнадцятого жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці, яку запорізькі козаки вважали своєю заступницею, поповнюються ряди Всеукраїнської дитячої організації «Козаченьки».
Вже протягом трьох років діє така організація і в Бистрицькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Цьогоріч її лави поповнили 18 учнів третього класу.
На урочисту лінійку зібралися всі учні та працівники школи. Курінні отамани кожного козацького загону рапортували кошовому отаману школи Володимиру Матвійчуку.
Класовод третього класу Катерина Олександрівна Безкоровайна підготувала з учнями літературно-музичну композицію. Щирими були виступи дітей, урочисто лунала присяга, дзвеніла над шкільним по-двір’ям козацька пісня.
Хвилюючим моментом стало пов’язання краваток радою старшин, передача знамена, обсипання всіма учнями та вчителями нового поповнення пшеничним зерном. На славу вдалася і козацька каша, якою частували прийнятих до козацьких лав к ... Читати далі »
Просмотров: 914 | Добавил: zmya | Дата: 21.10.2009 | Комментарии (0)

Новий православний храм святого апостола Івана Богослова освячено у селі Сахни дев’ятого жовтня. Попередню церкву було зруйновано кілька десятиліть тому. Відтак відкриття новозбудованої святині стало знаменною подією не лише для місцевих жителів, а й для всієї православної громади району.
Церква невеличка, целяна, з одним куполом. Всередині – ікони, прикрашені вишитими рушниками. Найбільше привертають увагу «Свята вечеря» та вишита «Свята Варвара». Найціннішою є дерев’яна храмова ікона Івана Богослова (на фото вгорі парворуч), якій, за переказами, близько 300 років і яку місцева жителька колись врятувала від пожежі. Цього святкового дня храм поповнився новими іконами. Коло церкви стоїть хрест, коло якого молилися віруючі до спорудження храму. Навколо будівлі – квітують клумби. Хоча благоустрій прилеглої території ще не завершено. Однак головне – це те, що в місцевої ... Читати далі »
Просмотров: 1103 | Добавил: zmya | Дата: 14.10.2009 | Комментарии (0)

Економічна ситуація, яка склалась на сьогодні, диктує нові умови співпраці податківців та платників податків. Дуже важливо, щоб кожен громадянин усвідомлював роль податкової служби, яка, крім виконання суто фіскальної функції, прагне захищати інтереси держави і законні права платників податків, намагаючись послабити негативний вплив економічної кризи на добробут громадян.
Незважаючи на складні фінансові умови, що позначились на економічній діяльності нашого району, а це і втрата бюджетоформуючих платників (Ружинське відділення УЕГГ), прогнозні показники виконані як до Зведеного, так і до місцевого бюджетів.
Так у січні-вересні поточного року до Зведеного бюджету надійшло 16229,6 тис.грн, або 110,6% планово-нормативної бази надходжень. Не досягнуто виконання прогнозних показників з податку на прибуток (85,4%), податку на додану вартість (87,7%), збору на розвиток виноградарства (98,4%).
Протягом січня-серпня 2009 року до Зведеного бюджету забезпечено надх ... Читати далі »
Просмотров: 976 | Добавил: zmya | Дата: 14.10.2009 | Комментарии (0)

На нараді, яку проводила районна рада, обговорили питання забезпечення бюджетів сільських рад коштами для виплати зарплат, підписання селянами договорів із молокоприймальними підприємствами, а також питання безкоштовної приватизації, яке сьогодні, мабуть, всіх турбує найбільше.
Начальник фінансового управління РДА З.Т.Пеньківська зазначила, що за результатами дев’яти місяців, майже у всіх сільських радах є перевиконання плану надходжень до місцевих бюджетів (лише по Роставицькій 600 грн невиконання), однак, за її словами, у такому темпі потрібно працювати й надалі, щоб гарними показниками зустріти новий рік.
Щодо підписання договорів із молокоприймальними підприємствами, то керівники сіл домовилися подати в управління агропромислового розвитку РДА інформацію про те, які саме підприємства збирають молоко на території кожного населеного пункту.
Всіляко посприяти проведенню безкоштовної приватизації в селах району закликав заступник начальника відділу Держком ... Читати далі »
Просмотров: 859 | Добавил: zmya | Дата: 14.10.2009 | Комментарии (0)

Міні-чат

100