Головна » 2011 » Лютий » 17 » Кубок Миколи Гибала
16:52
Кубок Миколи Гибала
Традиційний турнір з баскетболу, присвячений пам’яті Заслуженого працівника сільського господарства України М.М.Гибала, відбувся у спортивному залі Ружинської гімназії. Участь у турнірі щорічно беруть вісім команд. У нинішньому році заявки на участь подали шість команд, в тому числі одна із Попільні.

Команди розділили на дві групи. У групі «А» змагались попільнянці, баскетболісти ружинського «Студента» та ягнятинської «Зірки». У групі «Б» зустрічались БК «Ружин», «Ветеран» та баскетболісти Ружинської гімназії. У першій групі перемогу вибороли спортсмени з Попільні, а у другій – БК «Ружин». Боротьбу за третє місце вели баскетболісти «Ветерана» та «Студента». З рахунком 36 – 37 перемогу здобули представники студентства. 
За почесний трофей змагались гості турніру з місцевим БК «Ружин». Перемогу здобули господарі змагань. Показали майстерність та доклали багато зусиль для перемоги Р.Костюмінський, С.Заболоцький, А.Хуторний, В.Павлівський. Також гарну гру показами баскетболісти ягнятинської «Зірки» О.Гуща, В.Ревунець, О.Княвчук. Вдало зіграли і спортсмени «Ветерана» Я.Ковальчук, І.Мельник, А.Бондар, М.Тканюк, П.Бажан, І.Карпенко. Конкуренцію досвідченим баскетболістам склали вихованці Ружинської гімназії А.Вонцарівський, О.Яцун, В.Куницький та представники студентства Р.Бондар, І.Маліцький, О.Панащенко, Я.Сівоздрав, Т.Далібук.
Кращим гравцем турніру визнано Р.Костюмінського, а бомбардиром – Р.Бондара.

Володимир АГЕЄВ 


Переглядів: 711 | Додав: kulunka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Міні-чат

100